Παραμένει σε δεινή βαθμολογική θέση ο Ολυμπιακός Βόλου όσο δεν κερδίζει

Δεν λέει να ξεκολλήσει ο Ολυμπιακός από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά και τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής, πρώτης του δευτέρου γύρου, παραμένουν στην 11η θέση με 15 βαθμούς, ωστόσο, υπολείπονται μόλις ένα βαθμό από το να βγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτή τη θέση θα την κατείχαν αν κέρδιζαν μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου, την ΑΕΠ Κοζάνης.
Το βολιώτικο συγκρότημα παρουσίασε τις γνωστές αδυναμίες στο δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι, αν και η εικόνα του ήταν καλύτερη σε σχέση με άλλα παιχνίδια, δεν σκόραρε απέναντι στη χειρότερη άμυνα του ομίλου και μοιραία δεν κέρδισε το παιχνίδι, απογοητεύοντας για μία ακόμη αγωνιστική τους φιλάθλους της ομάδας, που έδωσαν βροντερό «παρών» στο γήπεδο της Νεάπολης.
Σαφώς και δεν έχει χαθεί η παραμονή στην κατηγορία για τον Ολυμπιακό, ωστόσο για να επιτευχθεί θα πρέπει να έρθουν νίκες και το σπουδαιότερο οι «ερυθρόλευκοι» να αξιοποιήσουν επιτέλους τον παράγοντα έδρα, παρά τις αδυναμίες που έχουν ως ομάδα.

Την Κυριακή οι “ερυθρόλευκοι” δίνουν δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Σβορώνο εκτός έδρας, με τον Κώστας Σταματίου να μην υπολογίζει για δεύτερο σερί ματς στις υπηρεσίες στου Αλέκου Αναστασίου, ο οποίος εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις