Πλήρης ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Βόλο

Πλήρης, μετά την επιστροφή του Χόρντουρ Μάγκνουσον, θα είναι ο Παναθηναϊκός για το επερχόμενο παιχνίδι του Σαββάτου (18/2) κόντρα στον Βόλο!

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Βόλο, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, το ερχόμενο Σάββατο ξεκίνησε από το πρωί της Τρίτης (14/2), καθώς την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» είχαν ρεπό.

Στην επιστροφή μετά τι διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είδε και τον Χόρντουρ Μάγκνουσον να βγάζει όλη την προπόνηση. Θυμίζουμε πως ο διεθνής Ισλανδός στόπερ βρισκόταν εκτός προπονήσεων από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στην Opap Arena για την 17η αγωνιστική της Super League. Τότε ο 30χρονος αμυντικός είχε νιώσει ενοχλήσεις στη γάμπα λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Οι απουσίες (εξαιρουμένων Αϊτόρ και Τρουιγιέ) παύουν πλέον να… πονοκεφαλιάζουν τον Σέρβο τεχνικό και ως εκ τούτου είναι όλοι διαθέσιμοι. Το πρόγραμμα της προπόνησης για την αρχική ενδεκάδα που παρατάχθηκε στο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκης έκαναν αποθεραπεία, ενώ όλη η υπόλοιπη ομάδα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνέχισε με rondo, παιχνίδι σε μικρές εστίες, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκλήρωσε εξάσκηση στα τελειώματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις