Ίδιες νίκες εντός και εκτός έδρας για τον Βόλο

Για τον Βόλο η νίκη επί του Ατρομήτου την περασμένη Κυριακή ήταν η 10η στο πρωτάθλημα (πέντε νίκες έχει στο Πανθεσσαλικό και πέντε εκτός έδρας), που φέρνει τον Βόλο να έχει διαφορά ασφαλείας 10 βαθμών από τον έβδομο της κατάταξης Ατρόμητο, παρότι δεν υπολογίζεται το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές και τα πλέι οφ ουσιαστικά έχουν «κλειδώσει». Μόνο αν έρθουν τα πάνω κάτω δεν θα είναι ο Βόλος στην εξάδα με το τέλος της κανονικής περιόδου. Θυμίζουμε, ότι οι «κυανέρυθροι» έχουν να αντιμετωπίσουν κατά σειρά τους Παναθηναϊκό εκτός, Λαμία εντός, ΠΑΣ Γιάννινα εκτός και ΠΑΟΚ εντός έδρας.

Πλέον, είναι κοντά στο να μπουν στα πλέι οφ από την 5η θέση (βρίσκονται στο +4 από τον έκτο Άρη) και θα διεκδικήσουν να αποσπάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια, προκειμένου να παλέψουν στα πλέι οφ για μια θέση που θα οδηγήσει στο να παίξει η ομάδα στην Ευρώπη.

«Τρώγοντας» έρχεται η όρεξη και οι «κυανέρυθροι» δείχνουν να πιστεύουν στις δυνάμεις τους, ωστόσο, θέλουν να κάνουν βήματα σταθερά για την επίτευξη των στόχων τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις