Ευγενίου: «Αν δεν πάρουμε τα χρήματα που μας αναλογούν από το στοίχημα, αποχωρώ!»

Ο Ηρακλής όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Super League 2 βρίσκονται σε στάση αναμονής μετά το «λουκέτο» στο Πρωτάθλημα.

Η «Μetrosport» και ο Παύλος Κερασιώτης επικοινώνησαν με τον διοικητικό ηγέτη του Ημίθεου, Στράτο Ευγενίου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι αν δεν λάβει ένα σημαντικό ποσό (κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ) από την φορολόγηση των κερδών του στοιχήματος, θα παραδώσει την ομάδα στον Ερασιτέχνη.

Όπως σημείωσε, θα πληρώσει όλα όσα του αναλογούν μέχρι τον Ιανουάριο του 2023. Αναλυτικά, ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, τόνισε: «Σε περίπτωση που ξεκινήσει το Πρωτάθλημα και δεν υπάρξει διαφοροποίηση για τα χρήματα που θα είναι να λάβουμε από το στοίχημα, εγώ αποχωρώ. Θα ξεχρεώσω όλα όσα μου αναλογούν μέχρι τον Ιανουάριο και παραδίδω την ομάδα στον Ερασιτέχνη».

Σύμφωνα, με τις τελευταίες εξελίξεις, από τα 8,5 εκατομμύρια ευρώ που θα μοιράζονταν οι ομάδες, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης έριξε το ποσό στα 1,7 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή κοντά στις 60 χιλιάδες «καθαρά» για κάθε ΠΑΕ της κατηγορίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις