Δεν υποτιμούν τη Λαμία στον Βόλο

Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι ο Βόλος. Αύριο Παρασκευή οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν στις 20.00 στο Πανθεσσαλικό τη Λαμία και με νίκη θα σφραγίσουν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Οι κόποι μιας χρονιάς απέφεραν καρπούς για τον Βόλο, καθώς η ομάδα ύστερα από μια εξαιρετική παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ κλείνει θέση στα πλέι οφ και θα δώσει 10 παιχνίδια με τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες (πέντε εντός και πέντε εκτός έδρας). Κι επειδή οι «κυανέρυθροι» δεν σταματούν να στοχεύουν ψηλά, η κατάκτηση της 5ης  θέσης και της συμμετοχής στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ είναι ο επόμενος στόχος που θέτουν και θα παλέψουν να τον πετύχουν.

Ο αυριανός αντίπαλος του Βόλου, Λαμία, είναι ουραγός του πρωταθλήματος, ωστόσο θα έρθει στο Πανθεσαλικό για το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να μπει στα πλέι άουτ, εκεί όπου θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία, με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Η ομάδα της Φθιώτιδας διαθέτει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 42 γκολ παθητικό και τη χειρότερη επίθεση, έχοντας πετύχει μόλις εννέα γκολ σε 23 παιχνίδια. Έχει αλλάξει τρεις προπονητές, ενώ από την περασμένη αγωνιστική στον πάγκο της Λαμίας κάθεται ο Λεωνίδας Βόκολος.

Ο Κώστας Μπράτσος μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και αναμένεται να πάρει και πάλι θέση βασικού στην ομάδα. Ο Σέρβος επιθετικός θυμίζουμε ότι έχει φορέσει τη φανέλα της Λαμίας την περίοδο 2020-21.

Ομαλά εξελίσσεται η αποθεραπεία του Ζαν Μπαριέντος, με τον Ουρουγουανό μέσο, πάντως, να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς, όπως και ο τιμωρημένος Αρούνα Σι. Ο Γάλλος αμυντικός, ως γνωστόν, αποβλήθηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό και εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής.

Περισσότερο έτοιμοι αγωνιστικά είναι οι Όγκνιεν Οζέγκοβιτς και Τάσος Τσοκάνης, οι οποίοι έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και το πιθανότερο είναι να τους δούμε να αγωνίζονται στο βασικό σχήμα. Ο Αντόνιο Λούνα αναμένεται να επιστρέψει στη φυσική του θέση, αυτή του αριστερού μπακ, καθώς ο Ισπανός στα τρία τελευταία παιχνίδια αγωνίστηκε στον άξονα, σκοράροντας μάλιστα στο ματς με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις