Απολογείται σήμερα στην Πειθαρχική ο Ολυμπιακός Β.-κίνδυνος τιμωρίας της έδρας

Το παιχνίδι που πρόκειται να δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στη Νεάπολη είναι πολύ σημαντικό για πολλούς λόγους. Όχι άδικα μπορεί να χαρακτηριστεί ως «τελικός», τη στιγμή που τα περιθώρια στενεύουν και η ομάδα χρειάζεται πάση θυσία νίκες.

Έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη πως η σωτηρία του Ολυμπιακού περνά από τον Βόλο και οι «ερυθρόλευκοι» για να παραμείνουν στη Γ’ Εθνική θα πρέπει να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερες βαθμολογικές απώλειες, ως γηπεδούχοι.

Μέχρι στιγμής το βολιώτικο συγκρότημα έχει απωλέσει 12 βαθμούς στην έδρα του, καθώς μετρά μόλις δύο νίκες σε επτά παιχνίδια (δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου και να δίνει τη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μάλιστα, ο κίνδυνος να τιμωρηθεί η έδρα και ο Ολυμπιακός να παίξει ένα η περισσότερα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών είναι μεγάλος, μετά τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα από το διαιτητή του παιχνιδιού με την ΑΕΠ Κοζάνης και τον παρατηρητή του αγώνα. Ο Ολυμπιακός έχει κληθεί σήμερα σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ (θα απολογηθεί με υπόμνημα) και πέρα από τον κίνδυνο να τιμωρηθεί η έδρα, οι «ερυθρόλευκοι» απειλούνται και με βαρύ πρόστιμο. Σε μια χρονιά όπου η ομάδα παλεύει σε καθημερινή βάση να βρει οικονομικούς πόρους για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, το να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο στον σύλλογο από τα πειθαρχικά όργανα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα είναι οδυνηρό για τον σύλλογο.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις