Πολλοί προπονητές στη λίστα του Ολυμπιακού Β.

Το θέμα του προπονητή απασχολεί τον Ολυμπιακό Βόλου και είναι το πρώτο που θα απασχολήσει τη διοικούσα επιτροπή, μόλις υπογραφεί το συμφωνητικό με τον Ερασιτέχνη (απομένουν να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες). Αρκετά ονόματα προπονητών βρίσκονται στα υπόψη και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού…

…θα αρχίσουν τις επαφές τις προσεχείς μέρες. Εκτός από το όνομα του Κώστα Παναγόπουλου (φωτό), ακούγονται και αυτά των Παναγιώτη Τζαναβάρα, Γιώργου Μαραντά, Δημήτρη Σπανού και Θωμά Γράφα.
Αυτή τη στιγμή οι κ.κ. Παναγόπουλος, Τζαναβάρας και Μαραντάς είναι ελεύθεροι και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Αντίθετα με τους Σπανό και Γράφα, οι οποίοι εργάζονται σε Λαμία και ΑΟ Χανιά αντίστοιχα.
Αντίθετα, τον Ολυμπιακό δεν τον ενδιαφέρει η περίπτωση του Τίμου Καβακά και η διοικούσα επιτροπή δεν θα ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο τεχνικό.
Μόλις κλείσει το θέμα του προπονητή και των συνεργατών τους, στη συνέχεια ο Ολυμπιακός θα κινηθεί στην κατεύθυνση στελέχωσης του ρόστερ, καθώς η ομάδα θα πρέπει να «χτιστεί» από το μηδέν, τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε ένας ποδοσφαιριστής στη δύναμή της. Θα αποκτηθούν παίκτες με θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και ποδοσφαιριστές ταλαντούχοι, με στόχο να συνθέσουν ένα δυνατό σύνολο, το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θέτοντας ως στόχο την άνοδο.
Ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα, όμως δεν έχει γίνει επίσημη συζήτηση με κανέναν ποδοσφαιριστή. Πολλοί παίκτες βρίσκονται στα υπόψη και με το συγκεκριμένο θέμα, που έχει να κάνει με τη δημιουργία του ρόστερ, ασχολείται ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις