Χρυσή η Κουφογεώργου Χάλκινη η Δίπλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε παίδων-κορασίδων 2023

Με μετάλλια και πολλές εμπειρίες επέστρεψε η αγωνιστική ομάδα καράτε του Α.Σ.Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία από το《Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε παίδων-κορασίδων 2023》με διοργανωτή την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ), στις 18-19 Μαρτίου 2023 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών “Σπύρος Λούης” αίθουσα Γιώργος Κασιμάτης.
Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία κορασίδων 8 ετών -30 κιλά κατέκτησε η αθλήτρια Κουφογεώργου Κατερίνα,η οποία μετά από 3 συνεχόμενους νικηφόρους αγώνες στέφθηκε χρυσή πανελληνιονίκης στην κατηγορία της.
Το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία κορασίδων 10 ετών +40 κιλά κατέκτησε η αθλήτρια Δίπλα Κατερίνα μετά από μια(1) ήττα,δυο(2) νίκες,κέρδισε και τον μικρό τελικό της κατηγορίας της και κατέκτησε την 3η θέση.Στην Κατερίνα δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων τον Μάιο στο Μαυροβούνιο με την εθνική ομάδα.
Μια ανάσα πριν το μετάλλιο, χάνοντας στον μικρό τελικό της κατηγορίας ,τους βρέθηκαν στην πέμπτη θέση οι:
5ος Σκόρας Θωμάς στην κατηγορία κουμιτε παίδων 9 ετών +45 κιλά,
5ος Κοττάς Γιώργος στην κατηγορία κούμιτε παίδων 10 ετών -45 κιλά και
5η Καραλή Εύα στην κατηγορία κορασίδων 12 ετών-50 κιλά
7η θέση κατέκτησε ο αθλητής Κοττάς Δημήτρης στην κατηγορία κούμιτε παίδων 12 ετών -37 κιλά χάνοντας στo πρώτο repachage.
Εξαιρετική όμως και η εμφάνιση των υπολοίπων αθλητριών Σκόρα Κάτια,Τσιτρά Αποστολία και του αθλητή Φώτη Αθανάσιου που αποκλειστήκαν από τον πρώτο γύρο και δεν κατάφεραν να προχωρήσουν.
Ο αθλητής Καποδίστριας Κωνσταντίνος δεν κατάφερε να συμμετάσχει στους πανελλήνιους αγώνες καθώς τον τελευταίο διάστημα τον ταλαιπωρούσε ένας μικροτραυματισμός.
Για τους περισσότερους αθλητές-αθλήτριες του συλλόγου ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε Πανελλήνιους Αγώνες Καράτε, αποκτώντας πλούσιες εμπειρίες και θέτοντας βάσεις και για άλλες διακρίσεις στο μέλλον.
Ο σύλλογος σε αυτή τη διοργάνωση κατέλαβε την 32η ανάμεσα σε εκατόν δέκαεξι (116) συλλόγους μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε(ΕΛΟΚ) και με χίλιες διακόσιες (1200) συμμετοχές στα αγωνίσματα των ΚΑΤΑ και του ΚΟΥΜΙΤΕ.
Την καθοδήγηση και το κοουτσάρισα καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και των δυο ημερών ανέλαβε η τεχνική διευθύντρια του συλλόγου κ. Κοσμίδου Βίκυ.
Το Δ.Σ του συλλόγου και ο Διευθύνων προπονητής κ. Κοσμίδης Γιώργος συγχαίρει τους αθλητες-τριες για την συμμετοχή τους, τις διακρίσεις και το μαχητικό τους πνεύμα, αλλά και την αμέριστη υποστήριξη των γονέων τους που ταξίδεψαν στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις