Μετάλλια και διακρίσεις για τους αθλητές του Ολυμπιονίκη με την Εθνική στη Γαλλία (pics)

Με συγκομιδή πέντε μεταλλίων, ενός χρυσού και τεσσάρων χάλκινων, ολοκληρώθηκαν στο Σεν Λορέν ντι Βαρ της Γαλλίας τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Πάλης στην Άμμο για τις ηλικιακές κατηγορίες U20 και U17.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Άγγελος Αποστολίδης στα 90 κιλά στο Ευρωπαϊκό U20, ενώ στην ίδια ηλικιακή κατηγορία χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Ηλίας Ραφαήλ Καρνάβας στα 70 κιλά, Ρολάν Αρτανάσεβ στα 80 κιλά και Ευτυχία Ιωάννα Μουστάκα στα +70 κιλά. Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και η Φωτεινή Ναλμπάντη στα 70 κιλά στο Ευρωπαϊκό U17.

Στην τέταρτη θέση κατετάγησαν ο Ιωάννης Τσακερόπουλος στα 80 κιλά στο Ευρωπαϊκό U17, ο Αρείων Κολοσέντας στα +90 κιλά στο Ευρωπαϊκό U20 και η Δροσούλα Τζανακοπούλου στα 70 κιλά.

Την 5η θέση στα 70 κιλά στο Ευρωπαϊκό U17 κατέκτησε ο Ιωσήφ Νικολαΐδης, ενώ στην ίδια κατηγορία συμμετείχε και ο Βασίλης Κεσίδης, όπως και η Δήμητρα Μούχα στα 60 κιλά στο Ευρωπαϊκό U20. Τέλος, 6η στα 80 κιλά στο Ευρωπαϊκό U17 ήρθε η Ελένη Καραστρατίδου.

Αναλυτικά ο Ολυμπιονίκης για τους αθλητές του:

 

Εξαιρετικές εμφανίσεις είχανε οι αθλητές μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα beach wrestling στη Γαλλία.

Καρνάβας Ηλίας U20 3ος
Μουστάκα Ευτυχία U20 3η
Νικολαΐδης Ιωσήφ U17 5ος
Ναλμπάντη Φωτεινή U17 3η
Τσακερόπουλος Ιωάννης U17 4ος
Συγχαρητήρια είμαστε περήφανοι για όλους σας!!!!!!!!!
Συνεχίζουμε το έργο μας πάντα στο πλάι σας!!!!!

 

“Στην τρίτη φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος η αθλήτρια μας Στεφανία Ζαχείλα κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο !!!

Συγχαρητήρια για αυτό της το κατόρθωμα και καλή συνέχεια στην επόμενη στάση στη Ρουμανία 09-10/09/2023″

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις