25 χρόνια Summer Camp του Ελληνικό Shinkyokushinkai (pics)

Τα 25 του χρόνια έκλεισε φέτος το Ελληνικό Summer Camp  Shinkyokushinkai, με διοργανωτή τον Α.Σ.Υπέρτατη Αλήθεια Συνεργασία (Αρχηγείο του Ελληνικου Shinkyokushinkai ), συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το γιόρτασε με μεγάλη επιτυχία σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Leda Village Resort στο Χόρτο Ν. Πηλίου.

Το μοναδικό summer camp στην Ελλάδα από τα στυλ πλήρους επαφής με την  μακρόχρονη πορεία των 25 ετών και με την μεγαλύτερη διάρκεια (5 ημέρες).

50 αθλητές και αθλήτριες, δάσκαλοι και εκπαιδευτές από την Αθήνα, Kιλκίς, Πολύκαστρο, Ν.Σάντα, Αγριά , Βόλο και από Σερβία συμμετείχαν σε ένα δυνατό 5νθημερο με καθημερινές προπονήσεις πρωί και απόγευμα στο πιο σκληρό στυλ επαφής, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους αλλά και στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου.

Το πρόγραμμα του 5ημερου σεμιναρίου  περιελάμβανε προπόνηση σε βασικές τεχνικές (kihon) και τεχνικές σε υποτιθέμενο αντίπαλο (Kata) τις πρωινές ώρες και τις απογευματινές σε  αγωνιστικές τεχνικές και  ελεύθερο αγώνα (Koumite).

Στο καλοκαιρινό σεμινάριο δίδαξαν οι Shihan Γιώργος Κοσμίδης (Αρχηγός εκπρόσωπος, πρόεδρος του Ελληνικού  Shinkyokushinkai-WΚΟ Branch Chief) και ο Shihan Οταριο Μελικιάδης (WΚΟ Branch Chief).

Οι συμμετέχοντες για πρώτη φορά διέμειναν στην ξενοδοχειακή μονάδα του “Leda bay resort”και είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν τις ομορφιές του Παγασητικού κόλπου, μια ώρα μακριά από την πόλη του Βόλου, και να περιηγηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις και ψυχαγωγικούς  χώρους.

Από την Ένωση Ελληνικού Shinkyokushinkai συμμετείχαν τα Dojo των δασκάλων Shihan Οτάριο Μελικιαδη, Sensei Κεσίδη Βιατσεσλάβ, Sensei Παπαγιαννίδη Φιλίππου,Sensei Κρισιλα Ιωάννη, Senpai Γκούμα Αχιλλέα, Senpai Ηρακλή Ποζαπαλίδη και το Αρχηγείο ( Honbu) του Ελληνικού Shinkyokushinkai του Shihan Γιώργου Κοσμίδη και της Sensei Βίκυς Κοσμίδου το οποίο διοργάνωσε για ακόμη μια φορά το καλοκαιρινό σεμινάριο.

Την προτελευταία ημέρα του camp δεκατέσσερις (14) αθλητές και εκπαιδευτές συμμετείχαν στις καθιερωμένες εξετάσεις προαγωγής βαθμων Dan κατά τα ιαπωνικά πρότυπα.

Με επιτυχία προήχθησαν στο

3ο Dan  Κεσίδης Βιατσεσλάβ,

2o Dan Μπέλλα Ανδρεανίδου και

στο 1o Dan οι Κράλλης Άρης,

Φωτίου Νικόλαος,

Ηλιάδης Γεώργιος,

Τσιβακούδης Μάριος,

Τσιβακούδης Νικόλαος,

Χαμουρούδης Βάιος,

Χαραλαμπάκη Θωμαί,

Παπαδοπούλου Στυλιανή,

Βουρβαχάκη Ζωή,

Μίγκα Μαρία Μαγδαληνή,

Μαυρομάτη Χριστίνα και Θωμαίδης Γεώργιος.

Το τελευταίο βραδυ έγινε το καθιερωμένο Sayonara Party, όπου απονεμήθηκαν τα διπλώματα, οι πλακέτες και τα μετάλλια συμμετοχής,  ενώ δόθηκαν και τα ιαπωνικά διπλώματα με τις χρυσοκέντητες μαύρες ζώνες στους εκπαιδευτές και δασκάλους που έδωσαν εξετάσεις στο περασμένο Winter Camp.

Mε τιμητική πλακέτα ευχαρίστησε ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης τον Branch Chief Shihan Οτάριο Μελικιάδη για την προσφορά του στην Ένωση.

Επίσης βράβευσε τους Sensei Φιλιπονη Μαρία, Παπαγιαννίδη Φίλιππο, Κρίσιλα Ιωάννη, Κοσμίδου Βίκυ, Κεσίδη Βιατσεσλάβ, Καρολίνα Κακαζιάνη και Senpai Γκούμα Αχιλλέα, Ποζαπαλίδη Ηρακλή, Βερούση Αργυρώ, Βουλτσιάδου Άννα, Χατζηγεωργίου Γιάννη, Μπέλλα Ανδρεανίδου, Ολτιαν Τάκα,Τσακρί Ελεονώρα, Φωτίου Νικόλαο, Αδαμίδη Θεόδωρο, Αραμπουλή Γιώργο και Δαμακούδη Ανδρέα.

Ο αρχηγός εκπρόσωπος ευχαριστεί θερμά  την διεύθυνση της ξενοδοχειακής μονάδας για το άριστο σέρβις και για  κάθε εξυπηρέτηση προκειμένου να διεξαχθεί με επιτυχία το camp.

Τέλος, ευχαριστεί την περιφέρεια Θεσσαλίας  και ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας  κ. Κολυνδρίνη Δωροθέα για την συνδιοργάνωση και συμμετοχή της στον θεσμό του Ελληνικού Shinkyokushinkai με την προσφορά των αναμνηστικών δώρων, τα οποία δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δασκάλους και αθλητές που συμμετείχαν, καθώς και στους γονείς των αθλητών για την στήριξη τους.

Την όλη οργάνωση και επιμέλεια του Summer Camp, ανέλαβε η Γ.Γραμματέας της Ένωσης εκπαιδευτών του  Ελληνικού Shinkyokushinkai Βίκυ Κοσμίδου, με την καθοδήγηση του αρχηγού εκπρόσωπου Γιώργου Κοσμίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις