Πρόκριση στην επόμενη φάση για το μίνι Παίδων της Νίκης

Την πρόκριση για την επόμενη φάση πήρε ο ομάδα μίνι παίδων του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Χωρίς να πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσης πήρε την τρίτη θέση του ομίλου που φιλοξενήθηκε το τριήμερο 13-15 Μαΐου στο κολυμβητήριο του Βόλου και περιμένει την κλήρωση της δεύτερη φάσης για να μάθει τους αντιπάλους της.

Παρότι έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να καταλάβει την πρώτη θέση δε διαχειρίστηκε όπως έπρεπε τα δυο ντέρμπι με Νηρέα Λαμίας και ΝΕ Λάρισας και είχε ως τελικό απολογισμό 2 νίκες και 2 ήττες.

Στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον ΟΥΚ χρειάστηκε στην τρίτη περίοδο ένα επιμέρους 4-0 για να μετατρέψει το 4-3 σε 8-3 και να καθαρίσει την υπόθεση νίκη. Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ο Καλλιμόπουλος με 4 γκολ, ενώ από ένα πέτυχαν οι Τσίχλας Γ., Τσίχλας Στρ., Κοκκινάκης και Κανατάς.

Εύκολα ήρθε και η δεύτερη νίκη με αντίπαλο τον ΝΟ Λάρισας. Έφτασε η ομάδα της Νίκης να προηγείται ακόμα και με 9-1, ενώ στο τελικό 10-5 ο Καλλιμόπουλος πέτυχε και πάλι 4 γκολ, από 2 πέτυχαν οι Τσίχλας Στρ.-Κοκκινάκης και από 1 οι Τσίχλας Γ.-Στέλλος.

Στο τρίτο παιχνίδι με αντίπαλο τον πρωτοπόρο του ομίλου Νηρέα Λαμίας οι 2 ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι και την τέταρτη περίοδο. Σε εκείνο το σημείο οι Λαμιώτες ξέφυγαν για πρώτη για πρώτη φορά με 3 γκολ και η ομάδα της Νίκης δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι ξανά από το παιχνίδι. Τελικό σκορ 14-8 με σκόρερ τους Καλλιμόπουλο-Τσίχλα Γ.-Κοκκινάκη με 2 γκολ και Τσίχλα Στρ.-Εγνατιάδη με 1 γκολ.

Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην ΝΕ Λάρισας παρότι προηγούνταν μέχρι και την τέταρτη περίοδο λύγισε στο τέλος «προδομένη» από τις αποβολές βασικών παιχτών της. Στο τελικό 11-9 σκόρερ ήταν οι Καλλιμόπουλος με 3, Τσίχλας Στρ. και Κανατάς με 2, Τσίχλας Γ. και Εγνατιάδης με 1.

Τελική κατάταξη:
Νηρέας Λαμίας 12
ΝΕ Λάρισας 9
Νίκη Βόλου 6
ΟΥΚ 3
ΝΟ Λάρισας 0
Με την πρόκριση να παίρνουν οι 4 πρώτες ομάδες.

Η δεύτερη φάση της διοργάνωσης έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιουνίου.
Οι έγγραφες συνεχίζονται στα τμήματα ακαδημιών της υδατοσφαίρισης την Νίκης Βόλου. Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το 2009 και μεγαλύτερα, για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης από τους προπονητές του συλλόγου, στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας καθημερινά στις 19:30.

(Δελτίο Τύπου τμήματος Υδατοσφαίρισης Νίκης Βόλου)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις