Αμανατίδης: «Έμπειρη και καλή ομάδα η Νίκη»

Ο Μακεδονικός ετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής (26/3), στις 14:45 με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Ο προπονητής του Μακεδονικού, Γιώργος Αμανατίδης μίλησε στη «Μ» και στον Παύλο Κερασιώτη και τόνισε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα έμπειρη και καλή. Εμείς έχουμε δείξει καλή εικόνα στα ματς κάτι που θα πρέπει να επαναλάβουμε και στο παιχνίδι με τη Νίκη. Η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλό επίπεδο, δημιουργεί φάσεις και πρέπει να βελτιώσουμε τα ατομικά μας λάθη». Ακόμη, σχολίασε αν τον προβληματίζει ότι η ομάδα στα τελευταία δύο ματς δέχτηκε έξι γκολ, ενώ στα προηγούμενα 14 ματς είχε παθητικό έντεκα: «Βέβαια μας προβληματίζει. Είναι και έλλειψη συγκέντρωσης καθώς στις τελευταίες αγωνιστικές δεχτήκαμε γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα αλλά και μετά το 90’». Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στον δεύτερο γύρο που ξεκινάει: «Θέλουμε να βελτιωνόμαστε.

Να φύγουμε όσο πιο γρήγορα από την κατάσταση που είναι βαθμολογικά η ομάδα, καθώς βάσει της παρουσίας στο γήπεδο δεν την αξίζει. Αυτό δουλεύουμε και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Πιστεύω μας λείπει ένα καλό αποτέλεσμα για να πάρουμε ψυχολογία».

Τέλος, μίλησε για τις προσθήκες του Ιανουαρίου: «Θέλουν λίγο τον χρόνο τους ώστε να μπουν στα δικά μας θέλω ως ομάδα. Μπορεί αυτό, να μας επηρέασε και στη λειτουργία μας αλλά θέλει υπομονή.

Δεν είναι εύκολο να έρχονται τόσο ποιοτικοί παίκτες και να αφομοιώσουν αυτά που ζητάμε εμείς. Χρειάζεται περισσότερη δουλειά από όλους μας».

Στα αγωνιστικά, εκτός πλάνων των «πράσινων» για το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς είναι οι μακροχρόνια απόντες Μπάγκολα και Μπουλάτοβιτς, αλλά και οι διεθνής Κουτεντάκης και Μουγκουλούσι

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις