Αντεπίθεση Καρυπίδη: «Μιλάει ο Μπεος που αλλάζει τους φίλους του κάθε χρόνο»

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης επέστρεψε από το Σικάγο και ξεκαθάρισε στους συνεργάτες του ότι δεν παρεκκλίνει απ’ όσα έχει πει τόσο για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, όσο και τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ. Ο μεγαλομέτοχος των κιτρίνων ενημερώθηκε λεπτομερώς για όλα όσα έγιναν στη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης στα γραφεία της ΕΠΟ.

Μάλιστα, ο κ. Καρυπίδης δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι του ασκήθηκε δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και έκανε λόγο για στοχοποίηση. «Φαίνεται ότι ακούει μόνο τι λέω εγώ, για κάποιους άλλους κωφεύει», σχολίασε στον κύκλο του.

Όσον αφορά το σχόλιο του Αχιλλέα Μπέου περί φιλικών σχέσεων του Ολυμπιακού με τον Άρη, οι κίτρινοι συνηθίζουν να μην απαντούν σε αυτά σχόλια, όμως το έκαναν μέσω διαρροής.

«Μιλάει ο Μπέος για φιλικές σχέσεις και φιλικά παιχνίδια; Ο Μπεος ;;; Ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει είναι αυτός. Ας μας πει από ποιον έχασε φέτος ο Ολυμπιακός, αλλά και πέρσι. Μιλάει ο Μπεος που αλλάζει τους φίλους του κάθε χρόνο κατά το δοκούν και όπως τον βολεύει», σχολίασε ο κ. Καρυπίδης ο οποίος σχετικά με τη δήλωση του Δημάρχου Βόλου (σ. σ. είπε τι θα κάνει αν τον καλέσει ο Πρωθυπουργός για να αναλάβει τα ηνία του αθλητισμού) σχολίασε… «ποια ηνία να αναλάβει και ποιος; Αυτός που πριν λίγα χρόνια καταδικάστηκε για στημένα παιχνίδια ; Γελάμε …»

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις