Μετά το Πάσχα η έκτακτη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Β.

Διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου, με τα μέλη του Δ.Σ. να εξετάζουν ένα προς ένα τα μέρη του συμφωνητικού που καλείται να υπογράψει η διοίκηση, προκειμένου το ποδοσφαιρικό τμήμα να παραχωρηθεί στον όμιλο επιχειρηματιών που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβει το ηνία της ομάδας.
Θυμίζουμε, ότι έγιναν ορισμένες τροποποιήσεις στο συμφωνητικό, όχι πάντως ουσιαστικές, σε σχέση με το αρχικό, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να αποδέχεται τα όσα αναφέρονται στο κείμενο και άμεσα θα κληθούν τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου στη γενική συνέλευση να αποφασίσουν.
Όσον αφορά την έκτακτη γενική συνέλευση, αναμένεται να συγκληθεί την πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έτσι ώστε μετά τη λήξη του πρωταθλήματος (από την 1η Μαΐου) το ποδοσφαιρικό τμήμα να περιέλθει στα χέρια του ομίλου επιχειρηματιών. Θυμίζουμε, ότι εφόσον επιτευχθεί οριστική συμφωνία, ο εν λόγω όμιλος θα αναλάβει και τα τμήματα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου, όπως αναφέρεται ρητά στο συμφωνητικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις