ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Ακροβάτισσα έπεσε από μεγάλο ύψος κατά τη διάρκεια παράστασης και σκοτώθηκε

Μια Κινέζα ακροβάτης πέθανε αφού έπεσε στο κενό κατά τη διάρκεια παράστασης το Σάββατο στην Κίνα.

Η γναίκα, με το επώνυμο Sun, έπεσε κατά τη διάρκεια μιας παράστασης ιπτάμενης τραπέζης στην πόλη Suzhou στην κεντρική επαρχία Anhui.

Πλάνα στο διαδίκτυο δείχνουν τη γυμνάστρια να πέφτει σε μια σκληρή σκηνή μετά από ένα ακροβατικό που πήγε στραβά με τον ακροβάτη παρτενέρ της, ο οποίος είναι και ο σύζυγός της. Η Sun έπεσε από μεγάλο ύψος, αφού εκείνος απέτυχε να την πιάσει με τα πόδια του.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι προσπάθειες των γιατρών να της σώσουν τη ζωή απέτυχαν. Ο δημοφιλής ειδησεογραφικός ιστότοπος The Paper ανέφερε ότι αφήνει πίσω της δύο παιδιά.

Οι αρχές λένε ότι διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Paper, η Sun και ο σύζυγός της, με το επώνυμο Zhang, εργάζονταν μαζί για πολλά χρόνια και συχνά έκαναν ακροβατικά χωρίς ζώνες ασφαλείας «για χάρη της εμφάνισης».

Τα πλάνα έχουν τρομοκρατήσει τον κόσμο στην Κίνα, και παρόλο που οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη χώρα έχουν αναγνωρίσει ότι τα ακροβατικά ενέχουν υψηλό επίπεδο κινδύνου, έχουν επίσης εκφράσει τις ανησυχίες τους για τα χαλαρά μέτρα ασφαλείας του κλάδου.

Ορισμένοι στο κοινωνικό δίκτυο Weibo σχολίασαν ότι έχουν δει παρόμοιες παραστάσεις να πραγματοποιούνται στη χώρα χωρίς στρώμα ασφαλείας ή δίχτυ και ζητούν καλύτερη ρύθμιση του κλάδου.

Υπήρξε επίσης σημαντική συζήτηση στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με το ποιος ευθύνεται.

Το τοπικό Τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού αναφέρει ότι ο θίασος που ήταν πίσω από την παράσταση δεν είχε λάβει επαρκή έγκριση για να πραγματοποιήσει την παράσταση εξ αρχής και ότι θα «αντιμετωπιστεί αναλόγως».

Η εφημερίδα μοιράστηκε αρχειακό υλικό από το ζευγάρι, το οποίο συχνά εμφανίζεται να εκτελεί ακροβατικά σε μεγάλο υψόμετρο και να βασίζεται απλώς στη δύναμη του άλλου για την επιβίωσή του.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις