Βραβεύσεις από τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας (pics)

Η διοίκηση του Πανιωνίου βράβευσε σήμερα, πριν την έναρξη του τελευταίου αγώνα με την Αγία Παρασκευή, δύο ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον σύλλογο

Αναλυτικά:

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΟΝ “ΣΤΡΑΤΗΓΟ” Κ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ!!!

Πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα(Πανιώνιος-Αγία Παρασκευή)για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ΕΠΣΘ ο Αντιπρόεδρος του Πανιωνίου κ.Γιάννης Χούμας παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ.Δημήτρη Παπαπορφυριου για την πολυετή προσφορά του στον ιστορικό κυανερυθρο σύλλογο της Νέας Ιωνίας.
Από το 1986 έτος ίδρυσης της ομάδας ο κ. Δημήτρης Παπαπορφυριου υπηρέτησε επάξια και πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες όντας ως ποδοσφαιριστης, γενικός αρχηγός και τεχνικός διευθυντής!!!
Ένας φιλότιμος και αξιέπαινος άνθρωπος, βιοπαλαιστης της ζωής που δίνει τον καθημερινό του αγώνα εντός και εκτός γηπέδων.
Επίσης,οι γιοι του Κώστας και Μιχάλης φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα του Πανιωνίου στο παρελθόν.
Πάντα ο Πανιώνιος θα παραμένει το δεύτερο αγαπημένο σπίτι τους.
Σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στο πρόσωπο του κ. Δημήτρη Παπαπορφυριου και νιώθουν ευγνώμονες για την προσφορά του στο σύλλογο της Νέας Ιωνίας!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Κ.ΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ!!!

Το διοικητικό συμβούλιο του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς την κ. Σούλα Παπαποστολου για την παρουσία της στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας και την παροχή πρώτων βοηθειών σε οποιονδήποτε αγώνα και αν χρειάστηκε η συμβολή της ήταν καθοριστική!!!

Η σχέση εμπιστοσύνης μας με την κ. Σούλα Παπαποστολου είναι αμοιβαία και η ίδια άψογη στα καθήκοντα ως γιατρός αγώνων στον παλμό του ερασιτεχνικου ποδοσφαίρου του Νομού Μαγνησίας!!!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις