«Θεία Δίκη»

Η νίκη του Θησέα επί του Ολυμπιακού Βόλου και η του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ προκάλεσε το ξέσπασμα του Γιώργου Κοψιαλή, αρχηγού και μέλους της διοίκησης της ομάδας μπάσκετ της Αγριάς.

Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής με κείμενό του στο προσωπικό του προφίλ αναφέρθηκε σ’ ένα γεγονός που έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν οι εκπρόσωποι των ομάδων μπάσκετ της πόλης συγκεντρώθηκαν σε αίθουσα του Ασύλου για να ενημερωθούν για τις ώρες των προπονήσεων στα κλειστά γήπεδα.

Συνειδητοποιώντας ότι η ομάδα της Αγριάς είχε λιγότερες ώρες από την προηγούμενη σεζόν είχε μία λεκτική αντιπαράθεση με τον εκπρόσωπο της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Δημήτρη Μουρτζίνο, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο, του είπε πως προτεραιότητα έχει ο μεγάλος σύλλογος της πόλης και όχι το προάστιο, η Αγριά.

Η δημοσίευση του Γιώργου Κοψιαλή και η απάντηση του Δημήτρης Μουρτζίνου

 

«ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ

Όπως κάθε Σεπτέμβριο έτσι κ φέτος μαζευτήκαμε, όλες οι ομάδες, σε μια αίθουσα του Ασύλου να ενημερωθούμε για τις ώρες που θα χρησιμοποιούμε το Κλειστό Γυμναστήριο ΑΓΡΙΑΣ!

Για πρώτη φορά από την δημιουργία του γηπέδου ήταν παρών και εκπρόσωπος της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου, του οποίου έχω την τιμή να είμαι φίλαθλος πάνω απ’ όλα και να έχω φορέσει και την φανέλα με αυτό το λίγο μπάσκετ που ήξερα 8 χρόνια!!!

Βλέποντας το πρόγραμμα της νέας χρονιάς μαζί με τον πρόεδρο ρωτήσαμε τον “υπεύθυνο” του Δήμου γιατί έχουμε 4 ώρες λιγότερες από πέρυσι; Πριν προλάβει να απαντήσει πετάχτηκε ο “διοικητικός”, μιας και τις είχε πάρει αυτός, απευθυνόμενος σε εμάς λέγοντάς μας τα εξής:

“Καταρχήν εσείς δεν θα έπρεπε να είστε εδώ γιατί απ’ ότι κοίταξα πριν λίγο δεν είστε αναγνωρισμένο σωματείο από την Γ.Γ.Α, άρα δεν δικαιούστε ώρες σε κλειστό γήπεδο και δεύτερον η ΑΓΡΙΑ είστε μια Συνοικία του Βόλου…..ένα προάστιο….. προτεραιότητα στα γήπεδα έχει ο μεγαλύτερος σύλλογος του Βόλου εμείς!!!

Σήμερα πήρες την απάντηση σου στο Πανθεσσαλικό από το προάστιο σε ένα άλλο άθλημα!!!!

Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ και η ΕΠΑΡΣΗ πληρώνονται!!!!

Θεία δίκη λέγεται!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΘΗΣΕΑ ΑΓΡΙΑΣ!!!»

Η απάντηση του Δημήτρη Μουρτζίνου:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις