“Φωτογράφισε” τις θέσεις που θα ενισχυθεί η Νίκη

Πέρα από την ανάλυση του αγώνα και τους λόγους που η Νίκη δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αλμωπό, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου “φωτογράφισε” τις θέσεις στις οποίες η ομάδα του θα προσπαθήσει να ενισχυθεί.

“Χρειαζόμαστε σίγουρα περισσότερη ατομική ποιότητα στο τελευταίο τρίτο του αντιπάλου” είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Νίκης Βόλου δίνοντας το στίγμα πως η βολιώτικη ομάδα θα κινηθεί να ενισχυθεί σημαντικά στο επιθετικό και δημιουργικό της κομμάτι.

Αναλυτικά η σχετική δήλωσή του, όπως αποδόθηκε από το goalpost.gr:

«Χρειαζόμαστε περισσότερη ατομική ποιότητα στην επίθεση»

«Σήμερα έτρεξαν αρκετά, μόχθησαν αλλά η αλήθεια είναι ότι στο 3ο τρίτο του γηπέδου αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η ατομική ποιότητα, όταν πας στο ένας εναντίον ενός, κάτι που μας έλειψε πάρα πολύ σήμερα. Είναι κάτι που έχω ξαναπεί πως για μας είναι ένα κομβικό κριτήριο για την ενίσχυσή μας. Έχουμε πει θα κάνουμε λίγες μεταγραφές, όμως τα παιδιά που έρθουν θα έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που στα ήδη εξαιρετικά κομμάτια που διαθέτουμε, να μας βοηθήσουν σ’ αυτά τα χαρακτηριστικά που με λείπουν. Για να κάνουμε πρωταθλητισμό την επόμενη σεζόν, χρειαζόμαστε σίγουρα περισσότερη ατομική ποιότητα στο τελευταίο τρίτο του αντιπάλου όταν έχει πολυπρόσωπη άμυνα, κάτι που θα συμβαίνει συχνά, ειδικά όταν αγωνιζόμαστε εντός έδρας»

Για το αν τα παιχνίδια αυτά αποτελούν κριτήριο παραμονής για τους ποδοσφαιριστές: «Όλοι κρινόμαστε ακόμη σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα. Μέχρι την τελευταία μέρα που είμαστε εδώ, αξιολογούνται οι πάντες. Δώσαμε χρόνο στον Λογαρά, στον Κριμιτζά και στον Μπουργάνη ώστε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα αν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε μία θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις