Η Νίκη 3-0 τον Πανσερραϊκό και λίγα ήταν… (pics)

Παράσταση για έναν ρόλο αποδείχθηκε η αναμέτρηση της Νεάπολης ανάμεσα στη Νίκη και τον πρωταθλητή Πανσερραϊκό. Η Νίκη κυριάρχησε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και το τελικό 3-0 μοιάζει φτωχό, βάσει των φάσεων στην εστία του Κατσίκα.

Το σκορ άνοιξε στο 9′ με κεφαλιά ο Παναγιωτίδης και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μιράντα διπλασίασε τα τέρματα της Νίκης, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κρητικός στο 80′ με πλασέ από κοντά.

Μέλη των συνδέσμων της Νίκης κατέθεσαν λουλούδια, στη μνήμη του Γιώργου Μαστρογιάννη

2-0 με το καλημέρα…

Ένας επιθετικός μονόλογος της Νίκης ήταν το πρώτο ημίχρονο στη Νεάπολη, με τον Πανσερραϊκό να μην μπορεί να αντιδράσει σε κανένα χρονικό σημείο.

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό πεντάλεπτο οι κυανόλευκοι πήραν τα ηνία του αγώνα και δεν τα έχασαν μέχρι το φινάλε. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου προειδοποίησε με τον Κάσσο και τον Γαβριηλίδη στο 6′ και στο 8′, πριν ανοίξει το σκορ με τον Παναγιωτίδη στο 9ο λεπτό του αγώνα. Ο Γαβριηλίδης σέντραρε από τα αριστερά, ο Παναγιωτίδης με όμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κατσίκα, γράφοντας το 1-0.

Ο Παναγιωτίδης ανοίγει το σκορ στο 9ο λεπτό

Πριν ο Πανσερραϊκός μπορέσει να αντιδράσει ήρθε το 2-0 για τους γηπεδούχους, με τον Μιράντα να εκτελεί εύστοχα το φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα να αναπαυθεί στην αριστερή γωνία του Κατσίκα που παρά την προσπάθεια δεν μπόρεσε να αποσοβήσει τη δεύτερη παραβίαση της εστίας του.

Ο Μιράντα στο 13′ διπλασιάζει τα τέρματα της Νίκης

Η Νίκη συνέχιζε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν η ομάδα που κυνηγούσε ακόμη ένα τέρμα παρά το υπέρ της 2-0. Στο 32′ ο  Μιράντα έπαιξε με πάσα στον Κυριακίδη το κόρνερ, αυτός έβγαλε ωραία σέντρα, ο Γαβριηλίδης έκανε το γυριστό σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνεται από την περιοχή των φιλοξενούμενων.

Τέσσερα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 45′ του πρώτου μέρους το βολιώτικο συγκρότημα έχασε μοναδική ευκαιρία να πάει στα αποδυτήρια με τρίτο γκολ στο ενεργητικό της. Ο Τζιώρας έβγαλε τον Παναγιωτίδη απέναντι από τον Κατσίκα, με το πορτιέρε του Πανσερραϊκού να διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ το πλασέ του μέσου της Νίκης.

Σπατάλησε ευκαιρίες να εκτοξεύσει το σκορ

Παρά την αναγκαστική αλλαγή του Μιράντα στο ημίχρονο που σύμφωνα με πληροφορίες είχε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο Τοπαλίδης που πέρασε δεξί μπακ και η προώθηση του Κάσσου στη θέση του Μιράντα, δεν επηρέασε την αμυντική και επιθετική λειτουργία της Νίκης.

Με ευκολία το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ανταπεξήλθε στην πίεση που προσπάθησε να ασκήσει ο Πανσερραϊκός και σε ανοιχτό γήπεδο βρήκε την ευκαιρία να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να πετύχει κι άλλα τέρματα.

Στο 48′ ο Παναγιωτίδης ελίχθηκε παράλληλα με τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, έκανε το σουτ, με τον Κατσίκα να μπλοκάρει. Στο 55′ οι παίκτες της Νίκης συνδυάστηκαν όμορφα, η μπάλα στρώθηκε στον Γαβριηίδη, όμως το μονοκόμματο σουτ πέρασε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε το δυνατό σουτ του Παναγιωτίδη στο 63′ που έγλυψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 73′ Γρομητσάρης και Παναγιωτίδης άλλαξαν γρήγορα την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Σιαφά βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε, με τον Πανσερραϊκό να γλιτώνει από σίγουρη παραβίαση.

Οι προσπάθειες των παικτών του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να δώσουν θριαμβευτική διάσταση στη νίκη τους, καρποφόρησε στο 80′. Ο Ολαϊσόλα από τα δεξιά έκανε τη συρτή σέντρα, ο Σιαφά σέρβιρε στον Κρητικό που από κοντά έκανε με πλασέ το 3-0.

Τρία λεπτά αργότερα η Νίκη άγγιξε το 4-0. Ο Κρητικός έβγαλε συρτή σέντρα από τα αριστερά, ο Ολαϊσόλα αφού κοντρόλαρε έκανε το σουτ με το αριστερό με την μπάλα να περνά πάνω από το δοκάρι του Κατσίκα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι έχασαν την τελευταία τους ευκαιρία να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ. Ο Τσουκαλάς έβγαλε κάθετα στον Ολαϊσόλα, αυτός έφερε την μπάλα στο αριστερό, με το σουτ να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

Διαιτητής: Αλιάγας (Δυτ.Αττικής)

Βοηθοί: Παύλος (Δυτ. Αττικής), Γιάκος (Φθιώτιδα)

4ος: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής).

 

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Ελευθερόπουλος) Μπάγιτς, Κάσσος (68’ Ολαϊσόλα), Αναστασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (82’ Κριμιτζάς), Γαβριηλίδης (74’ Τσουκαλάς), Κρητικός, Μιράντα (46’ Τοπαλίδης), Τζιώρας (68’ Σιαφά)

Στον πάγκο: Μισυρλής, Λογαράς, Μέτσε, Μπάλλας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (Δερμιτζάκης) Κατσίκας, Καρασαλίδης, Παντεκίδης (79’ Δημητρίου), Ζέρης, Πεταυράκης (68’ Λυμπεράκης), Δεληγιαννίδης, Νάτσος (68’ Οικονόμου), Μούργος (56’ Μασκανάκης), Κατσαντώνης, Σοφιανός, Μπαΐροβιτς (56’ Παπαβασιλείου)

Στον πάγκο: Τσομπανίδης, Παπακωνσταντίνου, Καραμπέρης, Μασάι

Η εξέλιξη του αγώνα όπως την κατέγραψε το goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις