Ελευθερόπουλος: «Κυρίαρχοι από το πρώτο λεπτό – Ξεκάθαροι οι μεταγραφικοί στόχοι»

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό που η Νίκη κέρδισε εύκολα με 3-0. Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του και έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας, τόσο μεταγραφικά, όσο αριθμού παικτών που θα αποτελέσουν το ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανσερραϊκού και στην ομάδα της Κηφισιάς για την άνοδο. Είμαι χαρούμενος και για τις δύο γιατί δούλεψα εκεί ακριβώς πριν ανέβουν και προς τιμήν τους το αναγνώρισαν και στις δηλώσεις και με τα προσωπικά τηλεφωνήματα και μηνύματα. Οπότε χαίρομαι που αναγνωρίζουν πως εγώ κι ο Στέλιος (σ.σ. Βενετίδης) βάλαμε ένα κομμάτι, μεγάλο ή μικρό θα το κρίνουν άλλοι, στην άνοδό τους.

Αυτή τη φορά εύχομαι βέβαια να ανέβουμε εμείς με εμένα…

Επίσης να πώς στον Παύλο Δερμιτζάκη και στον Γιώργο Πετράκη ότι καλύτερο με τις ομάδες τους στη Super League1 και να αποδείξουν ότι ο Έλληνας προπονητής στην κατηγορία αυτή αξίζει και μπορεί να σταθεί επάξια σε σχέση με πολλούς ξένους που φέρνουν στη Super League1, όπως είχε κάνει ο Δημήτρης Σπανός στην πρώτη χρονιά του Ιωνικού».

«Κυρίαρχοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό»

«Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ήμασταν από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό κυρίαρχοι. Επανήλθαμε στα γνωστά στάνταρντ μας μετά από ένα διάστημα που δεν είχαμε διάρκεια σε όλο το 90λεπτο, είχαμε σε διαστήματα. Για παράδειγμα στο ματς με τον Ηρακλή δεν είχαμε το ποδόσφαιρο αυτό έως το 30’, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο που ήμασταν κυρίαρχοι.

Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίζουμε αυτό το στυλ ποδοσφαίρου που έχουμε, είναι αδύνατο να μας αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας. Οπότε τα παιδιά προφανώς ήθελαν να αποδείξουν στους εαυτούς τους, ποια θα μπορούσε να ήταν η βαθμολογική συγκομιδή. Οι ποδοσφαιριστές έχουν προσπαθήσει σκληρά και έχουν βελτιωθεί σε πάρα πολλά κομμάτια.

Τα κομμάτια που μας λείπουν, γιατί έχω πλέον ξεκάθαρη αγωνιστική εικόνα, για το τι χρειαζόμαστε, το συζητήσαμε με τον Πρόεδρο που ήρθε από το εξωτερικό για να τα βάλουμε όλα κάτω., είναι πολύ συγκεκριμένα, τα γνωρίζουμε και θα κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Ελπίζουμε να αναγνωριστεί αυτή η προσπάθεια που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι όλο αυτό το διάστημα. Ελπίζουμε ακόμα να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα με τα παιδιά που θεωρούμε ότι έχει κλείσει ο κύκλος τους και να καταφέρουμε να πάρουμε αυτούς που έχουμε στοχεύσει ώστε το χρόνου να κάνουμε πρωταθλητισμό».

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ρωτήθηκε αν εννοεί παίκτες που έχουν διετή συμβόλαια και δεν είναι στα πλάνα της ομάδας: «Επειδή τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών μας είναι κυρίως διετή, παρότι εκτιμάμε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και την προσφορά, κάποια απ’ αυτά θα πρέπει να ψάξουν για κάτι άλλο. Έχω κάνει τις εισηγήσεις στον πρόεδρο και στον αντιπρόεδρο. Δεν αναζητάμε πολλούς ποδοσφαιριστές, είναι συγκεκριμένες οι θέσεις»

Για τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα αποτελείται το ρόστερ: «Το έχω ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή. Δουλεύω με 20 ποδοσφαιριστές, συν τους τερματοφύλακες. Επιπλέον θα έχουμε 2-3 παιδιά από την Κ20 που μας έχουν δείξει ότι μπορούν να έχουν ενδιαφέρον. Δεν πιστεύω καθόλου στα μεγάλα ρόστερ. Το μοντέλο που δουλεύουμε προπονητικά είναι με 20 ποδοσφαιριστές, το πολύ».

Για το αν η ενίσχυση στο επιθετικό κομμάτι θα αφορά Έλληνες παίκτες: «Όχι μόνο σε Έλληνες. Επειδή είναι ειδικών συνθηκών το πρωτάθλημα, προτεραιότητά μας είναι παιδιά που έχουν εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, ακόμα και ξένοι. Βέβαια, δεν είναι πολλοί οι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, δεν θα κάνουμε τρέλες, είναι κάτι που έχει ξεκαθαρίσει ο πρόεδρος ότι θέλει να είναι συνεπής. Είναι μία κατηγορία που δεν έχει πολλά έσοδα και δεν θέλουμε να κοροϊδέψουμε κανέναν. Είναι ξεκάθαρο ποιους θέλουμε αλλά δεν θα κάνουμε τρέλες».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις