“Προαγωγή” για δύο του ΠΑΟΚ Β’

Την ευκαιρία να βρεθούν στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, λαμβάνοντας «προαγωγή», θα έχουν οι Μπράντονιτς – Μορικέλι, προερχόμενοι από τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου.
Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που θα βρεθούν στην πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ στις 22 Ιουνίου είναι οι Ραούλ Μορικέλι και Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, ποδοσφαιριστές της δεύτερης ομάδας.

Ο μεν πρώτος αγωνίζεται ως στόπερ και αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από τις ακαδημίες της Ρόμα, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι το 2026, με την ιταλική ομάδα να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης, καταγράφοντας φέτος 16 συμμετοχές.

Η περίπτωση του Βόσνιου μεσοεπιθετικού δε, είναι πιο γνωστή καθώς προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου με 20 συμμετοχές, 9 γκολ και 7 ασίστ και ήταν σαφές εδώ και καιρό πως το καλοκαίρι θα βρεθεί στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ…

Αμφότεροι έλαβαν μερικές ημέρες άδειας προκειμένου να ξεκουραστούν και να επανέλθουν στην Θεσσαλονίκη για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, ακολουθώντας στη συνέχεια τους ασπρόμαυρους στο Τέχελεν της Ολλανδίας. Απουσιάζουν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β, με τον Μπράντονιτς να εκτίει και την ποινή της τιμωρίας του ενώ θα είναι εκτός πλάνων για τον Πάμπλο Γκαρσία και στην αναμέτρηση με τον Μακεδονικό.

Ο Μορικέλι βρίσκεται ήδη στην Ιταλία ενώ ο Μπράντονιτς αναχώρησε -αρχικά- για τη Σερβία, φροντίζοντας προηγουμένως να δώσει ένα στίγμα των όσων έρχονται για εκείνον:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις