Ελευθερόπουλος: «Να τελειώσουμε με νίκη τη σεζόν»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ που ήταν μία συνέχεια από το ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου σημείωσε πως το σκορ είναι πολύ φτωχό, σε σχέση με τις ευκαιρίες που έχασαν οι ποδοσφαιριστές του ενώ για το ματς με την ΑΕΛ τόνισε πως είτε ήταν 40 λεπτά, είτε 5, οι παίκτες θα είχαν το ίδιο κίνητρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Είχαμε περιόδους στο παιχνίδι που ήμαστε πολύ δυνατοί, το νιώθουν οι ποδοσφαιριστές αυτό. Επιβληθήκαμε από το πρώτο λεπτό, χάσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, χωρίς να θέλω να φανώ καθόλου αλαζονικός, το σκορ δεν θα έπρεπε να είναι μόνο 0-2. Οι παίκτες έπαιξαν πολύ καλά, το νιώθουν, έχουν αυτοπεποίθηση και όπως έχω ξαναπεί, όταν οι ποδοσφαιριστές είναι σ’ αυτή την κατάσταση, είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστούν από οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό φάνηκε και σήμερα στην Αθήνα, μία ομάδα που δεν έχασε ούτε από τη Λάρισα, ούτε από την Αναγέννηση, ούτε από τον Ηρακλή. Πήραμε ένα εύκολο διπλό με καλό ποδόσφαιρο».

Για το ματς με την ΑΕΛ: «Για μένα δεν αλλάζει κάτι. Για τους ποδοσφαιριστές κάθε ματς, ακόμη και κάθε προπόνηση είναι κίνητρο. Οι ποδοσφαιριστές είναι σε τρομερή κατάσταση, το απολαμβάνουν, θέλουν να βελτιώνονται και να νιώθουν αυτό που νιώθουν. Είναι ειδικών συνθηκών το παιχνίδι της Τρίτης, δεν έχει πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά εμείς δεν χαρίζουμε σε κανέναν, είτε είναι 40 λεπτά, είτε είναι 5 λεπτά. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε, γιατί μας αξίζει να τελειώσουμε με νίκες, με μόλις δύο ήττες και ελάχιστες ισοπαλίες. Το αξίζουν οι ποδοσφαιριστές. Να τελειώσει έτσι η σεζόν. Από τότε που έχω έρθει με τον Στέλιο να είναι αυτές οι δύο, οι μοναδικές ήττες. Σ’ ένα αξιοκρατικό και αξιόπιστο πρωτάθλημα είναι ελάχιστες οι ήττες, είναι ήττες που σε βγάζουν πρωταθλητή, κανονικά»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις