Γκουτσίδης: «Η ΑΕΛ δεν θα πάρει αδειοδότηση»

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Παναγιώτης Γκουτσίδης κοουτσάρισε την ομάδα του που διεξήχθη σε διάστημα άρχισε και ολοκληρώθηκε σε διάστημα 2,5 μηνών.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ σε ερώτηση δημοσιογράφου του goalpost.gr, έδωσε την είδηση ότι η ΑΕΛ έχει αρχίσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν με το δεδομένο της μη αδειοδότησης, οπότε θα κινηθεί με τους ηλικιακούς περιορισμούς που επιβάλλουν οι κανονισμοί.

Αρχικά ο κ. Γκουτσίδης ανέφερε: «Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι ανάλογο, καθώς η απόφαση θα μπορούσε να βγει πιο νωρίς και να υπάρχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, κάτι που φάνηκε στο σημερινό παιχνίδι.  Υπήρξε διάθεση από τους παίκτες, αλλά από την άλλη σκεφτόντουσαν και οι δύο ομάδες να ολοκληρωθεί αυτό το μαρτύριο για να ξεκουραστούν.

Τελειώσαμε με ακόμα μία νίκη και κερδίσαμε τη δεύτερη θέση που ήταν και ο δεύτερος στόχος για εμάς. Από εδώ και πέρα κοιτάμε το αύριο, να δουλέψουμε καλύτερα και περισσότερο έτσι ώστε η ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει και να διεκδικήσει η ΑΕΛ την άνοδο την επόμενη χρονιά».

Για το αν έχει αρχίσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς: «Ο σχεδιασμός της ΑΕΛ έχει αρχίσει εδώ και καιρό, με όσο το δυνατό ασφελέστερα βήματα, χωρίς βιασύνη και από αύριο θα συγκεντρωθούμε στο κομμάτι της νέας ομάδας και όταν έρθει η ώρα της προετοιμασίας να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι»

Για το αν ο σχεδιασμός γίνεται με βάση ότι η ΑΕΛ θα πάρει την αδειοδότηση από την ΕΠΟ: «Δυστυχώς η ΑΕΛ δεν θα πάρει αδειοδότηση και μεταγραφικά θα κινηθεί όπως πέρυσι»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις