Νίκη Βόλου: Το “πάνω χέρι” στις μεταγραφές

Η αδειοδότηση Super League 1 της Νίκης Βόλου και παράλληλα η απόρριψη φακέλων, ομάδων που θεωρούνται ανταγωνίστριες αλλάζουν τα δεδομένα στο μεταγραφικό παζάρι της SL2.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της βολιώτικης ΠΑΕ, Βασίλη Βενέτη αλλά και του προπονητή της, Δημήτρη Ελευθερόπουλου, η Νίκη θα κινηθεί πολύ προσεκτικά στην ποδοσφαιρική αγορά καθώς θέλει να ενισχυθεί ουσιαστικά αλλά χωρίς “τρέλες” που θα εκτινάξουν τον προϋπολογισμό.

Οι κυανόλευκοι έχοντας το απόλυτο σερί στις αδειοδοτήσεις και μηδενικές προσφυγές, αποτελούν ασφαλή προορισμό για ποδοσφαιριστές που πατάνε στο χορτάρι και δεν πετάνε στα σύννεφα. Αυτή τη χρονική στιγμή έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών και να μην χρειαστεί να συμμετέχουν σε διαδικασίες πλειστηριασμών, μιας και η προσφορά είναι μεγαλύτερη από τη ζήτηση.

Οι προτάσεις των μάνατζερ είναι ήδη πολλές και στη Νίκη έχουν επιλέξει τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους. Προτεραιότητα είναι βέβαια, η λύση κάποιων συμβολαίων διετούς διάρκειας που δεν βρίσκονται στη λίστα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Κάθε χρόνο η διοίκηση της βολιώτικης ομάδας αποκτά περισσότερη εμπειρία στις διαπραγματεύσεις και αναγνωρίζει από τη πρώτη στιγμή προσπάθειες ανατίμησης ποδοσφαιρικών αξιών, λίγες ώρες πριν γίνει η πρώτη επαφή.

Πρόσφατο παράδειγμα αποτέλεσε το φιλολογικό ενδιαφέρον για ξένο ποδοσφαιριστή ομάδας του Νοτίου Ομίλου που τα ενδιάμεσα έξοδα σε μία ενδεχόμενη συμφωνία εκτοξεύτηκαν στο διπλάσιο. Στο διοικητικό στρατόπεδο της Νίκης είναι αποφασισμένοι να αποφύγουν ενδιάμεσους που εμφανίζονται την τελευταία στιγμή ως εκπρόσωποι, αυξάνοντας, χωρίς λόγο, το ύψος μίας οικονομικής συμφωνίας.

Η Νίκη με την αδειοδότηση στο χέρι, είναι δεδομένο πως έχει και το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις