Επίσημο: Μένει στην ΑΕΚ ο Άμραμπατ!

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει να φορά, για τρίτη σεζόν, ο Νόρντιν Άμραμπατ. Ο 36χρονος εξτρέμ υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και την Κυριακή κιόλας θα ενσωματωθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Μπουργκ-Χααμστέντε, καθώς βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία.

Ο Μαροκινός άσος είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ολλανδία για οικογενειακούς λόγους, ωστόσο οι προτάσεις που είχε στα χέρια του δεν τον κάλυψαν οικονομικά και από άποψη φιλοδοξιών. Η «Ένωση» μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Πάολο Φερνάντες τον πίεσε για να αλλάξει γνώμη και τελικά τα κατάφερε.

Ο Άμραμπατ είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του νταμπλ από την ΑΕΚ έχοντας 34 συμμετοχές, 8 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις στη δεύτερη σεζόν του με τα κιτρινόμαυρα. Υπενθυμίζεται πως και πέρσι ο Μαροκινός ήταν… φευγάτος από την ομάδα, για τους ίδιους προσωπικούς λόγους, ωστόσο μετά την έλευση του Ματίας Αλμέιδα και την συζήτηση που έκαναν πείστηκε να παραμείνει και είχε σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

Η παραμονή του Άμραμπατ δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν θα κινηθεί για εξτρέμ. Ήδη είναι σε καλό δρόμο η απόκτηση του Λουίς Πάλμα, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» είναι πιθανό να κινηθούν και για έναν ακόμη μεσοεπιθετικό.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νόρντιν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2021 και έχει αγωνιστεί συνολικά σε 65 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας 14 γκολ και 8 ασίστ στο ενεργητικό του, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2022-23.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις