Προτάσεις πρωταθλητισμού από τον Θησέα: Βλάχος και Μπλέντι στο “στόχαστρο”

Μπορεί οι κινήσεις του Θησέα στο μεταγραφικό παζάρι να είναι “μετρημένες” μέχρι στιγμής όμως η διοίκηση του συλλόγου της Αγριάς κινείται πολύ μεθοδικά και διακριτικά για να εξασφαλίσει το “ναι” ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην Α’ ΕΠΣΘ.

Ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία και ο Λευτέρης Φούτρης τις προπονήσεις των τερματοφυλάκων. Οι δύο αυτές κινήσεις είναι προπομπός αυτών που έρχονται καθώς η διοίκηση των πράσινων πιστεύει πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να επιστρέψει στη Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr οι “πράσινοι” έχουν κάνει κρούση σε δύο ποδοσφαιριστές που αν συμφωνήσουν και φορέσουν τη φανέλα του Θησέα, μπορούν να ανεβάσουν κατακόρυφα το επίπεδο. Πρόκειται για τους Ηλία Βλάχο και Μούτσα Μπλέντι. Δύο πολύ δύσκολες περιπτώσεις καθώς ο πρώτος πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική με τον Μαγνησιακό, όντας από τους βασικούς πρωταγωνιστές και ο δεύτερος ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ανθούπολης στη Β’ ΕΠΣ Λάρισας, κατακτώντας την πρώτη θέση και μάλιστα αήττητη.

Ο Ηλίας Βλάχος είναι από τους πιο χαρισματικούς σκόρερ της ΕΠΣΘ και φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα σε όποια ομάδα κι αν αγωνίζεται. Από το 2016 έως το 2021 αγωνίστηκε στον Θησέα Αγριάς, με τον οποίο κατέγραψε στην Α’ ΕΠΣΘ (52) συμμετοχές με (26) γκολ, ενώ στη Γ’ Εθνική αγωνίστηκε σε (53) αγώνες έχοντας σκοράρει (25) φορές. Στον υψηλόσωμο επιθετικό έχει κατατεθεί μία πολύ ελκυστική πρόταση και αναμένεται η απάντησή του.

Ο Μούτσα Μπλέντι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς έχει παραστάσεις από Β’ και Γ’ Εθνική που δύσκολα συναντάμε σ’ αυτές τις κατηγορίες. Έχει φορέσει τις φανέλες της ΑΕΛ και της ΑΣΑ στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και αποτελούσε βασικό μέλος του Διαγόρα Σταφανοβικείου στη Γ’ Εθνική. Η πρόταση στον Αλβανό μέσο είναι εξίσου δελεαστική και τα επόμενα 24ωρα θα φανεί αν θα ντυθεί στα πράσινα.

Προτάσεις έχουν γίνει και σ’ άλλους έμπειρους ποδοσφαιριστές, γεγονός που δείχνει ότι ο Θησέας θα επιδιώξει να μην έχει το ρόλο του κομπάρσου στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις