Εξώδικο Σαββίδη για τη …ΝΙΚΗ

Ο λόγος ήταν ότι στην στήλη στο site που είναι διαχειριστής ο κ. Κουρτάκης, στο powergame.gr, γράφτηκε ότι ο Ιβάν Σαββίδης είχε σχέσεις με το κόμμα ΝΙΚΗ.

Στις 7 Ιουνίου είχε ανέβει στην παραπολιτική στήλη του site ένα κείμενο που ανέφερε ότι άνθρωποι που συνδέονται με τον Ιβάν Σαββίδη έχουν προσχωρήσει στη ΝΙΚΗ του Δημήτρη Νατσιού. Το κείμενο φωτογράφιζε πρόσωπα στα ποντιακά σωματεία αλλά και σε μοναστήρια-Ρωσία κλείνοντας με τον τίτλο «ο Σαββίδης παίζει μπάλα και στη ΝΙΚΗ».

«Το παραπάνω κείμενο που καταχωρήθηκε στον ιστότοπο του οποίου είστε διαχειριστής είναι ψευδές, υβριστικό και συκοφαντικό για το πρόσωπό μου, εφόσον όσα αναφέρονται σε αυτό δεν έχουν οιαδήποτε σχέση με την αλήθεια και απαξιώνουν την προσωπική και επαγγελματική μου υπόσταση» αναφέρει ο Ιβάν Σαββίδης στο εξώδικό του.

Στην συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ μιλά για επίκληση και διάδοση ψευδών γεγονότων καθώς «εμφανίζομαι στο δημοσίευμα ότι δήθεν παρεμβαίνω και αναμειγνύομαι στην εκλογική διαδικασία και ότι δήθεν συνομοτώ αι συνεργάζομαι με άλλα πρόσωπα του χώρου της Βόρειας Ελλάδας για την ενίσχυση του νεοπαγούς κόμματος ΝΙΚΗ, προκειμένου να εμποδιστεί η αυτοδυναμία του κόμματος του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη».

Τέλος ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε μέσω του εξώδικου στον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη την αποκατάσταση της σε βάρος του προσβολής.

Το εξώδικο: Εξώδικο Σαββίδη

Ο Γιάννης Κουρτάκης απάντησε μέσω της στήλης “The Big Mouth”

Ο Σαββίδης δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΙΚΗ

Επειδή δεν έχω κανέναν λόγο να μην πιστέψω τον σύντροφο Ιβάν Σαββίδη, αποφάσισα να δημοσιεύσω το εξώδικο που μου έστειλε με αφορμή σχόλιο που τον εμφάνιζε να έχει σχέσεις με τη ΝΙΚΗ του Θεολόγου από το Κιλκίς. Μέρες που είναι και επειδή, όπως σας έχω ήδη προαναγγείλει, από Δευτέρα ξεκινούν οι δίμηνες διακοπές μου, θέλω να αποκαταστήσω ενώπιον θεού και αναγνωστών την αλήθεια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις