Παρουσία 100 οπαδών η “πρώτη” της Καλαμάτας: Στόχος η άνοδος (pics & vid)

Στην αφετηρία μιας ακόμη χρονιάς με όνειρα και φιλοδοξίες βρέθηκε η Καλαμάτα το απόγευμα της Τρίτης ξεκινώντας την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.

Με νέο τεχνικό τον Περικλή Αμανατίδη, η Μαύρη Θύελλα θα πορευτεί απαρέγκλιτα στον στόχο της ανόδου, μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν δυο χρόνια και ελπίζει να μετουσιώσει φέτος σε πράξη.

Τα βλέμματα στην «πρώτη» που έγινε κάτω από υψηλές θερμοκρασίες στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας, έκλεψαν όπως ήταν φυσικό ο 52χρονος τεχνικός και τα οκτώ νέα αποκτήματα της ομάδας, καθώς η μελανόλευκη ΠΑΕ ήταν απ’ αυτές που κινήθηκαν δραστήρια στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, χωρίς ακόμη να έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις της.

Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική καθώς το παρών έδωσαν περίπου 100 φίλοι της ομάδας οι οποίοι φώναξαν συνθήματα και άναψαν πυρσούς, δίνοντας με το καλημέρα τον τόνο για τη νέα σεζόν, κάτι που σχολίασε και ο Περικλής Αμανατίδης.

, H «πρώτη» της Καλαμάτας: «Έτοιμοι απέναντι σε όλους!» (pics & vid)

Το ρόστερ της Καλαμάτας αριθμεί 30 ποδοσφαιριστές και στην πρώτη βρέθηκαν άπαντες πλην του Ματέους ο οποίος θα επιστρέψει την Πέμπτη από την Βραζιλία, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε ο Βαγγέλης Καραχάλιος και ο Αχιλλέας Γκότσης λόγω τραυματισμών.

Το προπονητικό τιμ

Μαζί με τον 52χρονο τεχνικό Περικλή Αμανατίδη, στο χορτάρι του Δημοτικού σταδίου βγήκαν οι συνεργάτες του που ανακοινώθηκαν νωρίτερα και είναι οι:

Βοηθός: Γιάννης Τσακμακίδης κάτοχος UEFA A, Βοηθός: Γιώργος Λυρώνης κάτοχος UEFA A, Γυμναστής Φυσικής Κατάστασης: Κυριάκος Γιάγκου, Γυμναστής Aποκατάστασης: Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος, Προπονητής τερματοφυλάκων: Γιάννης Ζαλαώρας – ανανεώνει τη συνεργασία του – κάτοχος UEFA Goalkeeping A Licence, Γενικός Αρχηγός: Αντώνης Μαυρέας, Προπονητής Υποδομών: Αλέκος Δέδες, Γιατρός: Κώστας Δημητρακόπουλος,Φυσιοθεραπευτής: Κώστας Διαμαντόπουλος, Βοηθοί Φυσιοθεραπευτή: Πέτρος ΖέρβαςΝίκος Αναγνώστοπουλος, Φροντιστής Α: Γιάννης Γκλεγκλές, Φροντιστής Β: Μπάμπης Τσαγράκης

Από την διοίκηση το παρών έδωσαν ο Κώστας ΒεργήςΓιώργος ΡάλληςΒασίλης Παναγιωτόπουλος.

, H «πρώτη» της Καλαμάτας: «Έτοιμοι απέναντι σε όλους!» (pics & vid)
, H «πρώτη» της Καλαμάτας: «Έτοιμοι απέναντι σε όλους!» (pics & vid)

Παρών ο Θανάσης Βασιλόπουλος

Το παρών στην πρώτη έδωσε και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος ο οποίος ευχήθηκε στους μελανόλευκους κάθε επιτυχία και δήλωσε αισιόδοξος πως το φετινό εγχείρημα θα στεφθεί από επιτυχία και η ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την άνοδο.

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας Κώστας Βεργής ο οποίος ανέφερε πως για μία ακόμη χρονιά η ομάδα κινήθηκε δυναμικά στη μεταγραφική περίοδο ώστε να συγκροτήσει ένα ισχυρό σύνολο και να καταφέρει αυτή τη φορά να πετύχει το μεγάλο στόχο.

, H «πρώτη» της Καλαμάτας: «Έτοιμοι απέναντι σε όλους!» (pics & vid)
, H «πρώτη» της Καλαμάτας: «Έτοιμοι απέναντι σε όλους!» (pics & vid)

«Θέλω να είμαστε έτοιμοι απέναντι σε όλους. Η ομάδα είναι πρωταγωνίστρια, χρειάζεται όμως να κάνει μια προσπάθεια παραπάνω», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Περικλής Αμανατίδης και συνέχισε: «Είναι πασιφανές από τις κινήσεις της ομάδας πως στόχος είναι το πρωτάθλημα. Για να γίνει όμως αυτό θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Γι’ αυτό σήμερα δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι η Καλαμάτα θα πάρει το πρωτάθλημα, γιατί πρέπει να υποσχεθώ κάτι που θα γίνει πραγματικότητα, και αυτό που υπόσχομαι είναι να προσπαθήσει πάρα πολύ γι’ αυτό».

Ο Χερόνιμο Μπαράλες που αποτελεί ένα από τα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας τόνισε ότι για τον ίδιο η Καλαμάτα είναι μία καινούργια πρόκληση στην καριέρα του και ελπίζει σε κάτι καλό.

Την αισιοδοξία τους για την πορεία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα εξέφρασαν και οι Ανδρέας ΤάτοςΓιώργος Βελεριάνος.

Πηγή: sport365

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις