Σπανός ο εκλεκτός για τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης!

Τον Δημήτρη Σπανό φέρνει μαζί του στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Παύλος Μυροφορίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr. Η επιλογή του 47χρονου προπονητή θεωρείται «τελειωμένη» υπό την προϋπόθεση ότι η προφορική συμφωνία Μονεμβασιώτη -Μυροφορίδη θα «σφραγιστεί» και με υπογραφές για την ανάληψη από τον τελευταίο του πόστου του τεχνικού διευθυντή της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Κάτι, που αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα και σχεδόν ταυτόχρονα θα φέρει και την ανακοίνωση της ανάθεσης της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα στον Σπανό.

Αυτή η εξέλιξη εξάλλου, θα αποδείξει και στην πράξη ότι ο Μυροφορίδης παίρνει εν λευκώ να… τρέξει την «Ελαφρά Ταξιαρχία» τη νέα σεζόν, αφού ο προπονητής είναι δικής του επιλογής.

Εν συνεχεία θα αρχίσει ο καταρτισμός του ρόστερ και η λοιπή στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος με τις αλλαγές να είναι σαρωτικές.

Έτσι, όσοι -πέρα από τους παίκτες φυσικά- μπαινόβγαιναν στα αποδυτήρια αλλάζουν… Εννοείται, δηλαδή ότι τόσο το μέχρι πρότινος τεχνικό τιμ όσο και κάποιοι άνθρωποι της διοίκησης θα απομακρυνθούν από την πρώτη ομάδα ή θα μετακινηθούν σε άλλες θέσεις (άγνωστο είναι το μέλλον του γενικού αρχηγού Αντώνη Λεβεντογιάννη, ενώ ο Λευτέρης Βελέντζας δεν θα συνεχίσει να είναι βοηθός προπονητή επιστρέφοντας μόνο στο πόστο του κόουτς της ομάδας Νέων).

Οι αποφάσεις αυτές άρχισαν ήδη να γνωστοποιούνται εσωτερικά και έτσι φαίνεται ότι ο χρόνος Βελέντζα και Πέτρου Δημητρίου στα πράγματα τελειώνει. Ο δε Γιώργος Βαζάκας, μπορεί να βγήκε αληθινός όταν έλεγε στους παίκτες ότι δεν γνωρίζει επισήμως κάτι για το μέλλον του στην τελευταία προπόνηση της Πέμπτης (2/6), αλλά αποδείχθηκε μάλλον αισιόδοξος όταν θεωρούσε τις πιθανότητες παραμονής μοιρασμένες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις