Ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Έλληνα που συνελήφθη στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας

Την υπεράσπιση του Έλληνα που συνελήφθη για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Έλληνα, που βρίσκεται μεταξύ των συλληφθέντων που κατηγορούνται για την αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια με θύμα τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος ο ποινικολόγος έξω από τα  δικαστήρια της  Ευελπίδων, ο πελάτης του είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης στην περιοχή των Αμπελοκήπων και συνελήφθη αρκετές ώρες μετά το περιστατικό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια ο εν λόγω άνδρας αρνείται τις κατηγορίες και επισημαίνει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή.

Στις δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας επέρριψε ευθύνες στην αστυνομία και υπογράμμισε πως οι δικαστικές και εισαγγελικές αρχές θα πρέπει να προσπαθήσουν να διορθώσουν τις παραλείψεις και τα λάθη τη ΕΛ.ΑΣ.

Ο ποινικολόγος ζήτησε να ληφθεί δείγμα DNA από όλους τους κατηγορούμενους και να πραγματοποιούν σχετικές εξετάσεις ώστε να συνδεθούν με την υπόθεση. «Εάν δεν γίνει αυτό όλες οι κατηγορίες είναι στον αέρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Σήμερα δεν θα μπορέσουν να φτάσουν ούτε στον ανακριτή», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να επιστρέψουν στη ΓΑΔΑ για να πραγματοποιηθούν οι λήψεις DNA και να ταυτοποιηθούν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις