Ο ΣΚΑΪ έπαιξε πλάνα ταινίας σε βίντεο για τους χούλιγκανς – Τι καταγγέλλει Κροάτης ηθοποιός

Ο ηθοποιός σχολιάζει με ειρωνεία την καταγγελλόμενη γκάφα του καναλιού του Φαλήρου, ενώ φέρεται να έχει δεχθεί απειλητικά και υβριστικά μηνύματα.

Μια φοβερή καταγγελία κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα κροατικά μέσα και στα social media, καθώς ο ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός φαίνεται πως αντί να βάλει σκηνές από πραγματικούς χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έβαλε πλάνα από… ταινία.

Το θέμα απασχολεί έντονα τα μέσα στη γειτονική χώρα, ενώ τοποθετήθηκε και ο ηθοποιός και δημιουργούς Ρενέ Μπιτοράζατς, καταγγέλλοντας ότι ο ΣΚΑΪ χρησιμοποίησε σκηνές από την ταινία 2009 «Metastases» που είναι μυθοπλασία και όχι ντοκιμαντέρ.

 

Στα πλάνα απεικονίζεται ο ίδιος με άλλους ηθοποιούς να υποδύονται τους Bad Blue Boys χρησιμοποιώντας βίαιο και έντονα ρατσιστικό και ναζιστικό λόγο.

Ο ηθοποιός σχολίασε ειρωνικά το θέμα γράφοντας ότι πάντα ήθελα να παρουσιαστώ στα κεντρικά δελτία ειδήσεων της Ελλάδας» και προσθέτοντας ότι δεν έχει λάβει ακόμη καμία συγγνώμη.

Μάλιστα, τόσο ο ηθοποιός όσο και ΜΜΕ της Κροατίας αναφέρουν ότι έχει δεχθεί και απειλητικά και υβριστικά μηνύματα από λογαριασμούς που φέρονται να ανήκουν σε Έλληνες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις