Παίκτης του Μαγνησιακού ο Βαρελόπουλος

Άλλη μία μεταγραφή την ένατη κατά σειρά ανακοίνωσε ο Μαγνησιακός, που απέκτησε τον αμυντικό Ηρακλή Βαρελόπουλο.

Αναλυτικά:

9η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΑΡΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ηρακλή Βαρελόπουλου. Πρόκειται για ένα ακόμη μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει την ομάδα μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και παράλληλα θα εξελιχθεί και ο ίδιος αθλητικά μέσω αυτής.
Ο Ηρακλής γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2005 και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, αλλά και του δεξιού χαφ. Πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στην ακαδημία του συλλόγου μας, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ακαδημία του Διμηνίου συνεργαζόμενη με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Το 2015-16 βρέθηκε στον Σαρακηνό με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση ηλικιακού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Ακολούθησαν δύο χρόνια στον Ερμή Νέας Ιωνίας όπου πήρε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ τις δύο προηγούμενες σεζόν διακρίθηκε με τη φανέλα της Ακρόπολης Σέσκλου στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας. Το 2021-22 μέτρησε 12 συμμετοχές, ενώ το 2022-23 αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας τρία γκολ. Τέλος, έχει παίξει και στη μικτή ομάδα της ΕΠΣΘ της οποίας διετέλεσε και αρχηγός.
Ο Ηρακλής Βαρελόπουλος μετέχει κανονικά στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας μας και αγωνίζεται στα φιλικά της παιχνίδια. Τον καλωσορίζουμε επίσημα στην μεγάλη οικογένεια του Μαγνησιακού και ευχόμαστε να έχει μία σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις