Μαγνησιακός: Καλά στοιχεία παρά τη φιλική ήττα από τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου

Καλά στοιχεία έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Μαγνησιακού στο φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου που πραγματοποιήθηκε χθες (26/8) το απόγευμα στο «Κιούπι».
Παρά την ήττα με 1-3 ο Μαγνησιακός ήταν πολύ ανταγωνιστικός στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε έναν πολύ έμπειρο αντίπαλο που θεωρείται ένα από τα φαβορί για τον τίτλο στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Οι παίκτες του Θάνου Θεοδώρου προσπάθησαν να προβάλουν αντίσταση απέναντι σε ένα πολύ ποιοτικό σύνολο, αλλά τρία ατομικά λάθη έφεραν ισάριθμα γκολ για τον Εθνικό σε διάστημα 14 λεπτών. Στο 23’ ο Κόλα έβγαλε συρτή σέντρα από τα δεξιά και ο Παπαδόπουλος μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 με πλασέ. Ο σκόρερ του Εθνικού έβγαλε την ασίστ για το 0-2 που σημείωσε με προβολή ο Τουλίκας στο 31’, ενώ στο 37’ ο Κόλα κέρδισε πέναλτι που αξιοποίησε ο Κριεμάδι για το 0-3.
Για τον Μαγνησιακό η μοναδική προσπάθεια με στόχο προς την αντίπαλη εστία καταγράφηκε στο 43’ όταν σε απευθείας φάουλ του Ελέζι ο τερματοφύλακας Πατσιογεώργος μπλόκαρε τη μπάλα. Το θετικό είναι ότι δεν το έβαλε κάτω. Στο β’ ημίχρονο προσπάθησε να φανεί περισσότερο επιθετικά και τα κατάφερε. Στο 58’ ο Μπέικος έβγαλε σέντρα από τα δεξιά που σταμάτησε στο απλωμένο χέρι του Κλιγκόπουλου. Φυσικά δόθηκε το πέναλτι και ο Μπέικος από την άσπρη βούλα σημάδεψε την αριστερή γωνία ξεγελώντας τον Πατσιογεώργο που έπεσε στα δεξιά. Έτσι, διαμορφώθηκε το τελικό 1-3.
Οι δύο ομάδες είχαν από μία ακόμη καλή φάση για γκολ. Για τον Μαγνησιακό το σουτ του Σταμάτη στο 73’ πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι, ενώ από πλευράς Εθνικού ο Τσιομήτας αστόχησε προ κενής εστίας στο 83’.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Γρηγοριάδης (86’ Κασιδιαρόπουλος), Βαρελόπουλος (46’ Μπέικος), Ζαρκαδής (60’ Χριστίδης), Σιάτρας (67’ Καλτσουνάς), Βέρτζος, Γαλανόπουλος, Τόγιας (77’ Ζέρβας), Λούρος, Ελέζι (67’ Κέκιας), Τασιούλης (72’ Καρμαγάλος), Σιόβας (60’ Σταμάτης).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ: Πατσιογεώργος (60’ Κουρτίδης), Γιαννίτσης, Κλιγκόπουλος, Καρτσαμπάς (60’ Γκιώνης), Χατζής (60’ Ζόβλητας), Κόλα (60’ Καρασαρίδης, Λαμπίρης (60’ Συμεωνίδης), Τουλίκας (46’ Ιντζόγλου), Παπαδόπουλος (60’ Τσιομήτας), Ιγγλέζος (46’ Μιχαηλίδης), Κριεμάδι (60’ Ζουκάν).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις