Θεοδώρου: «Περισσότερο κουρασμένοι από κάθε άλλη φορά»

Στο φιλικό και στη βαριά ήττα από τον Σβορώνο αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο προπονητής του Μαγνησιακού, Θάνος Θεοδώρου.

Αναλυτικά:

«Πρέπει να ομολογήσω ότι συνολικά ήταν ένα κακό ματς για μας. Χάσαμε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες και ήμασταν πίσω από τους αντιπάλους μας τόσο σε ρυθμό, όσο και στο ζήτημα της κυκλοφορίας της μπάλας. Επίσης, φανήκαμε αρκετά κουρασμένοι από τις σκληρές προπονήσεις, περισσότερο από κάθε άλλο φιλικό που δώσαμε ως τώρα.

Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νέα παιδιά, που στερούνται εμπειριών, αλλά πρέπει να αποκτήσουν τη νοοτροπία της Γ’ Εθνικής. Παράλληλα, ήταν επιλογή μας να αφήσουμε εκτός για τον συγκεκριμένο αγώνα ορισμένους παίκτες, όπως τους Βέρτζο, Αλμασίδη, Σιώμο, Ελέζι, Λούρο και Σιόβα για να μην τους «φορτώσουμε» περισσότερο. Φυσικά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την εικόνα μας στο παιχνίδι και για τα πολλά ατομικά λάθη που κάναμε, αν και είχαμε διάθεση για κάτι καλύτερο.

Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Έχουμε μπροστά μας το φιλικό του Σαββάτου με τη Νίκη, που είναι το τελευταίο για την περίοδο της προετοιμασίας. Θα ακολουθήσει μία σχετική αποφόρτιση της ομάδας, ώστε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις