Στον Σάκη Τζήμα τα ηνία της ποδοσφαιρικής Νίκης

Οι τυπικές διαδικασίες απομένουν ώστε κι επισήμως ο κ. Σάκης Τζήμας να αναλάβει τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης. Το σώμα της γενικής συνέλευσης με ψήφους 114 ναι έναντι 10 όχι, αποφάσισε να δώσει τα ηνία του ποδοσφαίρου του Συλλόγου στον επιχειρηματία από την Κατερίνη.

Για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία θα πρέπει να συνταχθεί και να υπογραφεί το συμφωνητικό ανάμεσα στις δύο πλευρές (Ερασιτέχνη και Τζήμα) που θα εξασφαλίζει την ομαλή συνεργασία τους.

Να σημειώσουμε πως ο πρώην πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου, κ. Βούλγαρης, δεν παραβρέθηκε στη γενική συνέλευση, ενώ η πλευρά του κ. Ξάνθη εκδήλωσε ενδιαφέρον για την Ερασιτεχνική Νίκη μέσω εκλογών στο επόμενο χρονικό διάστημα και παράλληλα στήριξε την πρόταση του κ. Τζήμα.

Αποσπάσματα από την τοποθέτηση του κ. Τζήμα:

«Εγώ είμαι ο άνθρωπος που θα φέρει τα χρήματα στη Νίκη για να πάει στο λιμάνι της Α’ Εθνικής. Επί τέσσερα χρόνια ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και έχω καταλάβει για τον σύλλογο πως υπάρχει αγάπη, υπάρχει ιστορία, αλλά δεν υπάρχει ο άνθρωπος να τα διαχειριστεί αυτά. Εμμέσως διώξατε τα παιδιά σας κι αφού έγινε αυτό, διώξατε τα χρήματα, το όνειρο, το όραμα. Η Νίκη Βόλου είστε εσείς. Εγώ θα είμαι ο άνθρωπος που θα κάνω τα πάντα για να μην ακουστεί η παραμικρή μέμψη για τη Νίκη Βόλου. Πόσο δύσκολο είναι να ανοίξουμε ένα λογαριασμό και να εκτελούνται όλες οι συναλλαγές από εκεί; Θα είναι όλα καταγεγραμμένα. Έτσι καλύπτουμε το θέμα της διαφάνειας. Θα βλέπουμε ποιος βάζει χρήματα.

Υπάρχουν κι άλλα διαδικαστικά θέματα. Είμαστε ένα ερασιτεχνικό σωματείο και βασικός στόχος είναι η ανάπτυξη των ακαδημιών, οι χορηγίες και η εξασφάλιση πως θα πάμε στο γήπεδο και θα πληρωθεί ο διαιτητής για παράδειγμα. Δεν μηδενίζω προσπάθειες. Ήρθα πολλές φορές στο γήπεδο. Ενώ είδα την αγάπη του κόσμου, δεν είδα πολλές διαφημιστικές πινακίδες. Επιτρέπεται η Νίκη Βόλου να μην έχει κανένα πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ; Έχω ένα από τα καλύτερα γραφεία που πήρε έγκριση μέσα από το ΕΣΠΑ για να κάνει ΕΣΠΑ.

Θα κάνουμε πρωταθλητισμό. Ξέρω τον 2ο όμιλο, ξέρω και τις ομάδες. Πέρυσι το πρώτο δίμηνο είχα πει ότι πρωταθλήτρια θα είναι η Νίκη Βόλου. Για κάποιους λόγους δεν τα κατάφερε. 

Πρέπει να υπάρχει διαφάνεια. Δεν γίνεται τίποτα αν δεν υπάρχει διαφάνεια. Είναι προτιμότερο το τιμολόγιο με τον ΦΠΑ. Πιστεύω πως ο κ. Ξάνθης αγαπάει την ομάδα. Το ίδιο και ο κ. Βούλγαρης. Μπορεί να μην είχε την τεχνογνωσία. Από σήμερα πρέπει να πάμε όλοι μαζί. Να μονιάσουμε. Αν και εφόσον υπάρξει άλλη πρόταση εγώ θα αποσυρθώ για να διευκολύνω.
Με την τεχνογνωσία και τις γνώσεις που έχω πιστεύω πως η ομάδα εύκολα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό σ’ αυτή την κατηγορία. Θεωρώ όμως πως η Νίκη πρέπει να αγωνίζεται στη χειρότερη περίπτωση στη Β’ Εθνική. Πρέπει οπωσδήποτε η ομάδα να ανέβει φέτος στη FootballLeague. Δεν της αρμόζει να είναι στη Γ’ Εθνική. Μπορώ να εγγυηθώ ένα μπάτζετ με το οποίο θα πετύχει το στόχο.

Οι ήττες είναι στο πρόγραμμα αλλά όχι από συγκεκριμένες ομάδες. Αυτά είναι ύποπτα πράγματα. Μπορώ να είμαι πρόεδρος της Νίκης που θα κερδίζει. Αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό, τότε δεν θέλω να είμαι πρόεδρος. Το όραμά μου είναι να ανέβουμε φέτος κατηγορία. Πλεονέκτημά μας είναι το όνομα, ο κόσμος, το γήπεδο.

Εφόσον επιλεχθεί η πρότασή μου θα βελτιώσουμε άμεσα τα γήπεδα για τις ακαδημίες. Θα κατοχυρωθεί πως η συνδρομή θα πηγαίνει απ’ ευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό της ομάδας.

Οι χορηγίες θα ξεκινήσουν με 15 μεγάλες εταιρίες, οι οποίες δεν έχουν κάνει ποτέ προβολή στη Γ’ Εθνική. Θα το κάνουν όμως γιατί τους έχω πείσει. Θα ακολουθήσουν και οι τοπικοί επιχειρηματίες.

Τέλος, εφόσον καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο, θα ήθελα να μου κάνετε την τιμή να έχω τον πρώτο λόγο»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις