Κηφισιά – Πανσερραϊκός: 0-3 στο 22′, 4-4 τελικό! | Τα highlights (video)

Ελάχιστοι ήταν οι θεατές που απόλαυσαν αυτό το μοναδικό παιχνίδι της SL1 στην Καισαριανή. Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε 3-0 στο 22′, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων σε 4-4

Οι γηπεδούχοι με γκολ του Μποτία στην τελευταία φάση του αγώνα έκαναν το 4-4, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 4-2 μέχρι το 96ο λεπτό (!) του αγώνα.

Ένα ματς γεμάτο συγκινήσεις στο οποίο πολλοί πίστεψαν ότι θα μπορούσε να τελειώσει στο 22ο λεπτό όταν ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε με 3-0! Παρόλα αυτά, από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 41ο λεπτό του αγώνα σε συνδυασμό με τις αλλαγές του Γιάννη Αναστασίου άλλαξαν κατά πολύ τα δεδομένα.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν 3-2, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν γρήγορα το 4-2 και στο σημείο αυτό φαινόταν ότι όλα είχαν κριθεί. Συγκεκριμένα, μέχρι το 96΄ το σκορ ήταν 4-2 υπέρ του Πανσερραϊκού, αλλά με γκολ του Τετέι στο λεπτό εκείνο και του Μποτία στην τελευταία φάση του αγώνα το παιχνίδι έληξε 4-4!

Η Κηφισιά ισοφάρισε τον Πανσερραϊκό σε 4-4, αν και έχανε 3-0 στο ημίχρονο. Και στο αμέσως προηγούμενο 4-4 στο πρωτάθλημα, πριν από 23 μήνες, συνέβη το ίδιο. ΠΑΟΚ – Βόλος 4-4 με σκορ ημιχρόνου 4-1! Είναι η 13η φορά που εμφανίζεται το 4-4 στο πρωτάθλημα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις