Μαγνησιακός: Δεν απέφυγε την ήττα από τον ισχυρό Εθνικό Κεραμιδίου

Φιλότιμη προσπάθεια κατέβαλε ο Μαγνησιακός απέναντι στον ισχυρό Εθνικό Νέου Κεραμιδίου από τον οποίο ηττήθηκε με 1-2 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Μάλιστα, λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσα στην τελευταία επίθεση του παιχνιδιού και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το συγκρότημα του Θάνου Θεοδώρου επεδίωξε να εξουδετερώσει τα επιθετικά ατού των αντιπάλων του, που δικαίως θεωρούνται ότι διαθέτουν το ποιοτικότερο σύνολο του 2ου ομίλου. Σε μεγάλο βαθμό οι Βολιώτες ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του πολύ δύσκολου αγώνα, αλλά δέχθηκαν δύο τέρματα σε κομβικά σημεία, ήτοι στα τελευταία λεπτά του α’ ημιχρόνου και στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Στο 42’ οι Χρ. Παπαδόπουλος και Γ. Τουλίκας έπαιξαν το «ένα-δύο», με τον τελευταίο να γράφει το 0-1 με σουτ, ενώ στο 46’ ο Χρ. Παπαδόπουλος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Σεχολάρι «τσίμπησε» τη μπάλα για το 0-2.

Πάντως, οι ποδοσφαιριστές του Μαγνησιακού δεν το έβαλαν κάτω. Στο 91’ ο Τασιούλης ανατράπηκε από τον Β. Τουλίκα και ο διαιτητής Ντελέζος έδωσε το πέναλτι. Ο Μπέικος ανέλαβε την εκτέλεση στο 92’ και με ψύχραιμο τρόπο μείωσε σε 1-2. Είναι ένα ιστορικό γκολ, αφού είναι το πρώτο για την βολιώτικη ομάδα στη Γ’ Εθνική μετά από 56 χρόνια. Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαγνησιακός «άγγιξε» την ισοφάριση, καθώς το σουτ του Ελέζι «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ράπτης, Χριστίδης (63’ Τόγιας), Αλμασίδης, Σιάτρας, Βέρτζος (54’ Μαντώς), Λούρος (87’ Βαρελόπουλος), Σταμάτης (87’ Αϊντίνι), Γαλανόπουλος, Μπέικος, Σιώμος (54’ Τασιούλης), Ελέζι.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡ.: Πατσιογεώργος, Κόλα, Λαμπίρης (63’ Ζουκάν), Γιαννίτσης, Χατζής, Καρτσαμπάς, Χρ. Παπαδόπουλος (79’ Ιντζόγλου), Κλιγγόπουλος, Σεχολάρι (84’ Μιχαηλίδης), Κρυεμάδι (79’ Τσιομήτας), Γ. Τουλίκας (63’ Β. Τουλίκας).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις