Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2:2 | Τα highlights και οι δηλώσεις Γιοβάνοβιτς – Λουτσέσκου (vids)

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι με 2-2, στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα ντέρμπι που τα είχε… όλα.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε δύο φορές, μια κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Τόμας στο 19’ και άλλη μια στο καλό του «διάστημα», με τον Ζίβκοβιτς στο 58’, ενώ είχε και δοκάρι με τον πρώτο στο 57ο λεπτό, δείχνοντας έτοιμος να πάρει ένα σπουδαίο «διπλό» χάρη στην κυνικότητά του.

Με το «τριφύλλι» να ξεκινάει με δοκάρι του Τζούριτσιτς στο 2’, να απαντάει αρχικά με τον Παλάσιος στο 32’ και να χάνει ενδιάμεσα αλλά και στο τελείωμα του αγώνα πολλές ευκαιρίες. Με τη… λύτρωση να έρχεται τελικά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη σε δύο αλλαγές: τον Μλαντένοβιτς που έκανε τη σέντρα και τον Γερεμέγεφ να κάνει το 2-2.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς που γλίτωσε τελικά από δεύτερη διαδοχική -και άδικη βάσει συνολικής εικόνας και αριθμού ευκαιριών– εντός έδρα ήττα, έφτασε τους 13 βαθμούς, ενώ θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, την προσεχή Κυριακή (08/10) για το εξ αναβολής ματς της πρεμιέρας. Με εκείνη του Λουτσέσκου να έχει πλέον 14 πόντους και να… ξεκουράζεται, λόγω της διακοπής για τις δημοτικές εκλογές.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις