Φαβορί ο Χιώτης για Απόλλωνα Σμύρνης

Σε μεταγραφικό οργασμό βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης και η θέση που έχει πάρει προτεραιότητα είναι αυτή του τερματοφύλακα. Το μεγάλο φαβορί είναι ο Διονύσης Χιώτης, με τον οποίο οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις. O 39χρονος διεθνής γκολκίπερ πέρσι μέτρησε 24 συμμετοχές στα Τρίκαλα και αποτελεί…

…την πρώτη επιλογή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ενώ σημαντικό ρόλο στην επικείμενη μεταγραφή έχει διαδραματίσει και η σχέση του με τον προπονητή τερματοφυλάκων του Απόλλωνα Θανάση Κόη.
Δύσκολα η περίπτωση του Χιώτη δεν θα καταλήξει σε «γάμο» με τους «κυανόλευκους», αλλά, αν συμβεί κάτι απρόοπτο, η εναλλακτική είναι ανάλογου επιπέδου. Ο λόγος για τον Γιάννη Σιδεράκη (έμεινε ελεύθερος από τον Άρη μετά από 18 ματς πέρσι), ο οποίος, σύμφωνα με τις πηγές μας, έχει μιλήσει με τον Απόλλωνα και αποτελεί την εναλλακτική επιλογή για το βασικό γκολκίπερ της νέας σεζόν.
Πάντως, πέρα από τους Χιώτη ή Σιδεράκη, στη Ριζούπολη θα κινηθούν και για την απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα με τον Απόστολο Ανδρούτσο (πέρσι μέτρησε 23 παρουσίες κάτω από την εστία του Πανσερραϊκού).
Aπό εκεί και πέρα, θέμα ημερών είναι να πέσουν οι υπογραφές με τον 20χρονο μέσο Νίκο Τρίγκα, ενώ τα τυπικά απομένουν για τις ανακοινώσεις των μεταγραφών του 24χρονου δεξιού εξτρεμ Πασχάλη Κάσσου (δεν υπολογιζόταν πέρσι στον Ηρακλή μετρώντας δύο ματς στη Σούπερ Λίγκα) και του 24χρονου μπακ Γιώργου Βαλεριάνου, που επιστρέφει στη Ριζούπολη μετά από μια παύση έξι μηνών (είχε «τσακωθεί» με τον Τεννέ).
Φυσικά, σειρά θα πάρουν και οι ήδη κλεισμένοι Γιώργος Ντάσιος και Σάββας Σιατραβάνης (αμφότεροι προερχόμενοι από τη Λαμία).
Τέλος, το βράδυ της Δευτέρας (13/6) η «κυανόλευκη» ΠΑΕ επισημοποίησε την παραμονή του Εμανουέλ Κονέ. «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Εμανουέλ Κονέ», ανέφερε η λακωνική ανακοίνωση.
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις