Ψάχνει γήπεδο η Νίκη: Κλείνουν το Πανθεσσαλικό – “Πόρτα” για Νεάπολη

Μπορεί στον αγωνιστικό τομέα η Νίκη να βρήκε ρυθμό, κατακτώντας το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο, ωστόσο το γηπεδικό πρόβλημα, που ταλανίζει την ομάδα από την αρχή της σεζόν, αντί να λύνεται, καθημερινά επιδεινώνεται.

Οι κυανόλευκοι υποδέχονται την Κυριακή (12/11) τον Ηρακλή και το παιχνίδι θα έπρεπε να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό. Ωστόσο την ημέρα του αγώνα η «Πανθεσσαλικό Α.Ε.» έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει την επισπορά του γηπέδου.

Κι ενώ το Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης θα ήταν λογικά η εναλλακτική έδρα, ωστόσο την σύμβαση που έχουν συμφωνήσει Δήμος και Νίκη και έχει την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, η πλευρά  του Δήμου δεν την υπογράφει με αποτέλεσμα η βολιώτικη ομάδα να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει το γήπεδο.

Σύμφωνα με ανθρώπους της Νίκης ο Δήμος Βόλου δεν υπογράφει ούτε καν παραχωρητήριο για τη Νεάπολη, με αποτέλεσμα οι κυανόλευκοι να ψάχνουν γήπεδο εκτός Μαγνησίας.

Στις σκέψεις της διοίκησης είναι να συζητήσει με τον Ηρακλή να γίνει αλλαγή έδρας της αναμέτρησης ωστόσο αυτή η περίπτωση δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες υλοποίησης καθώς ο Ηρακλής αντιμετωπίζει κι αυτός πρόβλημα με το Καυτανζόγλειο και για τον λόγο αυτό προετοιμάζει το γήπεδο της Τρίγλιας για να χρησιμοποιεί ως έδρα του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις