Κούστας για Νίκη: «Ίσως η πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη Νίκη Βόλου ο προπονητής της ΑΕΚ Β’, Νίκος Κούστας, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης των Σπάτων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των κιτρινόμαυρων όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Γνωρίζαμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, τη Νίκη Βόλου, που από το ρόστερ της και τη δυναμική της γνωρίζουμε πως πάει για πρωταθλητισμό. Βάση της ανάλυσης και του σκάουτινγκ που έχουμε κάνει γνωρίζουμε πως έχουμε να κάνουμε ίσως με την πιο ποιοτική ομάδα και καλά δουλεμένη ομάδα, από το προπονητικό τιμ τον κ. Ελευθερόπουλο και τον κ. Βενετίδη. Πραγματικά πολύ καλή δουλειά και είναι ξεκάθαρο, φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Είχαμε δουλέψει όσο καλύτερα μπορούσαμε για να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ πως μέχρι και τη στιγμή που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το κοντρόλ του αγώνα, δημιουργούσαμε εύκολα καταστάσεις που έχει να κάνει με το προγκρέσιον, μπορούσαμε και ελέγχαμε το παιχνίδι. Φτάναμε λίγο έξω από την περιοχή και… έχουμε αντιληφθεί πως είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Δυστυχώς όταν δεν τελειώνεις τις φάσεις μοιραία σε κάποια αντεπίθεση, σε κάποια αδράνεια θα δεχθείς ένα γκολ όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τόσο ποιοτικές ομάδες σαν τη Νίκη Βόλου.

Είναι κρίμα γιατί οι ποδοσφαιριστές μου κάνουν μια τεράστια προσπάθεια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Βελτιωνόμαστε συνεχώς όμως μας λείπει κάτι σε κάποια ζώνη του γηπέδου και πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να μπορέσουμε να ανακάμψουμε».

Για το πρωτάθλημα της SL2: «Για να αναβαθμιστεί το προϊόν και να έχουμε αρκετά τέτοια παιχνίδια με ποιοτικές και ιστορικές ομάδες πρέπει το πρωτάθλημα της Super League2 κάποια στιγμή να γίνει ένας όμιλος και με αυστηρά κριτήρια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις