Με τη δύναμη του κόσμου για το 4Χ4 κόντρα στον Ηρακλή

Με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών θα παραταχθεί σήμερα, στις 3 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, η Νίκη Βόλου, αντιμετωπίζοντας τον Ηρακλή. Οι κυανόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί ώστε να παραμείνουν σε ανοδική τροχιά στον βαθμολογικό πίνακα.

Την προσπάθεια της ομάδας αναμένεται να ενισχύσει ο κόσμος που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες του γηπέδου. Η Νίκη αγωνίζεται Κυριακή εντός έδρας, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και σε συνδυασμό με την πορεία της τα τελευταία τρία παιχνίδια, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους οπαδούς της να την δουν από κοντά, υποστηρίζοντάς την, όπως αυτοί γνωρίζουν.

Η αποστολή της Νίκης

Στην τελευταία προπόνηση τραυματίστηκε ο Αντώνης Αναστασίου και θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Νεάπολης. Ο Πατρίκ Μπαχανάκ θα παραμείνει, επίσης, στα πιτς λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα των Σπάτων κόντρα στην ΑΕΚ.

Η αποστολή της Νίκης

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "SHACBE2 SQUADLIST ΓΚΑΡΑΒΕΛΗΣ ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΚΑΣΣΟΣ NA'A ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΙΚΑΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΠΕΤΤΑΣ ΜΕΤΣΕ ΛΙΤΑΙΝΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ MIRANDA ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ RIBEIRO ΤΖΙΩΡΑΣ MORAR H 1924 Π.A.e NIKH ΒΟΛΟΥ"

Η αποστολή του Ηρακλή

Μόλις μία νίκη σε πέντε παιχνίδια έχει ο Ηρακλής, έχοντας κερδίσει τον ΠΑΟΚ Β’ 2-0 στο Καυτανζόγλειο. Οι κυανόλευκοι την προηγούμενη αγωνιστική έχασαν δύσκολα από τον Λεβαδειακό στην έδρα τους 1-0, σ’ ένα ματς που ο Γηραιός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και δικαιούταν ένα τουλάχιστον γκολ.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη θα αγωνιστεί για να κερδίσει στη Νεάπολη ώστε να μην χάσει επαφή με τις θέσεις των πλέι οφ που αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ηρακλή.

Η αποστολή που βρίσκεται από χθες στον Βόλο αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Βιτλής, Δασκαλάκης, Δοϊρανλής, Ελευθεριάδης, Κουντουριώτης, Κούστα, Λύγκας, Παλαβράκης, Σιούτας, Σπυρίδης, Τσουμάνης, Χειρίτραντας, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν, Έμπο, Καπίγια, Σίλβα, Στοΐσεβιτς, Τόρες.

 

Ο “γνωστός” Δραγούσης

Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Ηρακλή που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, στις 3 μ.μ., θα διευθύνει ο Θανάσης Δραγούσης από το Κιλκίς. Βοηθοί του ορίστηκαν ο Λευτέρης Βογιατζής από την Ένωση Καρδίτσας και η Βασιλεία Τσικλητάρη από την Πιερία. Τέταρτος θα είναι ο Θωμάς Μπουρουτζίκας από την Ένωση Θεσσαλίας.

Ο κ. Δραγούσης ήταν διαιτητής στην πρεμιέρα της Νίκης Βόλου, την περσινή σεζόν που αντιμετώπισε τον Μακεδονικό στη Νέα Ευκαρπία. Οι κυανόλευκοι είχαν σοβαρά παράπονα από τα σφυρίγματα του ρέφερι που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Τα εισιτήρια

H γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του σταδίου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (13:00). Να σημειωθεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί προπώληση για τον συγκεκριμένο αγώνα.
Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2023-2024 ή της κάρτας διαρκείας 2023-2024.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις