Για την έβδομη νίκη και για τον Ανδρέα Μασδράκη

Την έβδομη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια της Α’ ΕΠΣΘ θα επιδιώξει σήμερα ο Ολυμπιακός ο οποίος φιλοξενείται σήμερα στις 3 μ.μ. από τον Πύρασο στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» του Αλμυρού.

Οι γηπεδούχοι επέλεξαν να μετακομίσουν στον Αλμυρό ώστε να εξυπηρετήσουν τους ερυθρόλευκους φιλάθλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να αποκομίσουν περισσότερα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα.

Ο Στέλιος Αρσένος θα έχει στη διάθεσή του τους Τζέκα και Σέττο που απουσίασαν από το ματς με τον ΓΣΑ αλλά και τον Καμπέρη που ήταν απών από τα τρία τελευταία παιχνίδια.

Ο θάνατος του Ανδρέα Μασδράκη έχει φορτίσει συναισθηματικά την ερυθρόλευκη οικογένεια και άπαντες θέλουν τη νίκη για να την αφιερώσουν στον θρυλικό τρομπετίστα της ολυμπιακής κερκίδας.

Ο Πύρασος ακολουθεί κατά πόδας τον Ολυμπιακό Βόλου στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας απολογισμό πέντε νίκες και μία ήττα στα έξι του παιχνίδια. Οι Αγχιαλίτες έχουν ηττηθεί μόνο από την Αγία Άννα και θα παλέψουν για να αποφύγουν την δεύτερη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο Δημοτικό Στάδιο του Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος», με στόχο να αποτελέσουν τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας του ώστε να φτάσει στην 7η συνεχόμενη νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Γραββάνης με βοηθούς τους Σακκά Π. και Σακκά Δ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις