Κοντά στην επιστροφή ο Λημνιός

Μπορεί το 2024 να βρίσκει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας στη Super League και στους «16» του Conference League, αυτό όμως δεν συνεπάγεται πως υπάρχει… ηρεμία στο μεταγραφικό κομμάτι.

Μια από τις θέσεις που οι Θεσσαλονικείς σκοπεύουν να «ψαχτούν» είναι εκείνη του εξτρέμ, έστω κι αν στη συγκεκριμένη θέση δεν υπάρχει μεγάλη ανάγκη για προσθήκες.

Πολλές φορές έχει κάνει αναφορά η στήλη για τον Δημήτρη Λημνιό και τον ΠΑΟΚ και πλέον όλα δείχνουν όμως πως θα είναι η πρώτη του μεταγραφή.

Διότι, από την Κολωνία έχει ήδη γίνει η συζήτηση για να λυθεί από τώρα το συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να καθιερωθεί στο γερμανικό σύλλογο, έχοντας πέσει «θύμα» των περικοπών στην πρώτη ομάδα από τον Στέφεν Μπάουμγκαρτ.

Ένα 90λεπτο με την Β’ ομάδα είναι ο μέχρι στιγμής πενιχρός απολογισμός του στην τρέχουσα σεζόν, με αποτέλεσμα να αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Φυσικά, από τη στιγμή που δεν παίζει εκεί, ο νεαρός Έλληνας εξτρέμ δεν έχει νόημα να ψάχνει δια δανεισμούς έξι μηνών.

Σε μια τέτοια περίπτωση, για έναν παίκτη που έχει περάσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και στη λογική του «προσέχω για να έχω» ο ΠΑΟΚ δεν θα ήθελε να αδιαφορήσει και δεν θα αδιαφορήσει όπως όλα δείχνουν.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Δημήτρης Λημνιός θα είναι από τις πρώτες μεταγραφές που θα κάνει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου τον προσεχή Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις