Το zougla.gr δημοσίευσε το βίντεο της επίμαχης φάσης με τον Τετέι: Ποιος είπε μαϊμού τον παίκτη της Κηφισιάς

Το zougla.gr δημοσίευσε το βίντεο από τον αγώνα Κηφισιά – Βόλος για τη φάση που ο Ανδρέας Τετέι καταγγέλει ρατσιστική συμπεριφορά στο πρόσωπό του.

Για την επίμαχη φάση έκανε δηλώσεις ο επιθετικός της Κηφισιάς λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν κέρδισα ένα φάουλ κοντά στον πάγκο της αντίπαλης ομάδα, άκουσα από κάποιον να λέει: “Πώς πέφτει εύκολα αυτή η μαϊμού;”. Αμέσως πήγα στον διαιτητή και του ανέφερα το γεγονός» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Τετέι και πρόσθεσε:

https://exchange.glomex.com/video/v-cz2zbp73g12h?integrationId=40599v1tl6nwn662

«Προσπάθησα να σταματήσω το παιχνίδι. Έχουμε φτάσει στο 2024 και αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται. Δεν επιτρέπεται! Δεν χωράνε τέτοια πράγματα στην Α’ Εθνική».

Η ανακοίνωση – απάντηση της ΠΑΕ Βόλος:

«Σχετικά με τη δήλωση – καταγγελία του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς Ανδρέα Τετέι ξεκαθαρίζουμε ότι η ομάδα μας από την ίδρυσή της έχει να επιδείξει σεβασμό απέναντι σε όλους κάτι που άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα κάθε Κυριακή, επί σειρά ετών. Η αλήθεια είναι ότι πράγματι από τον πάγκο της ομάδας μας άνθρωπος της αποστολής απευθύνθηκε στον διαιτητή και διαμαρτυρόμενος του φώναξε “Τι μαϊμού φάουλ έδωσες”. Καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, το δηλώνουμε κατηγορηματικά».

Το ρεπορτάζ του zougla.gr που δημοσιεύει τόσο το βίντεο της επίμαχης φάσης όσο και τις ποινές που προβλέπονται από τον ΚΑΠ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις