Στον έβδομο ουρανό και η Παπαχρήστου! (video)

Ακόμα ένα μετάλλιο πανηγυρίζει η Ελλάδα μετά το χρυσό της Κατερίνας Στεφανίδη! Η Βούλα Παπαχρήστου ήταν εξαιρετική στον τελικό του τριπλούν και αναδείχθηκε χάλκινη πρωταθλήτρια στο Ευρωπαϊκό.

 Ξανά στο βάθρο η Ελλάδα!

Χθες ήταν το χρυσό της Κατερίνας Στεφανίδη, σήμερα το χάλκινο της Βούλας Παπαχρήστου, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ.

Η 27χρονη πρωταθλήτρια επιβεβαίωσε πως ανήκει στην ελίτ του γυναικείου τριπλούν και με άλμα στα 14.47μ. (με την έκτη προσπάθειά της) κατέλαβε την τρίτη θέση στον μεγάλο τελικό.

Αυτή είναι η δεύτερη σπουδαία διάκριση για την Ελληνίδα τριπλουνίστρια, μετά το χάλκινο που είχε πάρει φέτος στο Πόρτλαντ, στον τελικό του Παγκοσμίου (14.15μ. τότε).

Η Παπαχρήστου, βέβαια, θα μπορεί να αισθάνεται και άτυχη. Διότι έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα, είχε ΚΑΙ τις έξι προσπάθειές της πάνω από τα 14 μέτρα (14.31 – 14.45 – 14.15 – 14.00 – 14.14 – 14.47), αλλά είδε την Φινλανδή Χάνα Μινένκο να της παίρνει το ασημένιο για μόλις τέσσερα εκατοστά παραπάνω (14.51μ.) κι ενώ ήταν άκυρα τα πέντε(!) υπόλοιπα άλματά της. Το χρυσό κατέληξε στην Πατρίτσια Μαμόνα με 14.58μ. επίδοση που αποτελεί εθνικό ρεκόρ για την Πορτογαλία.

inner

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις