Στη Νίκη Βόλου η πανελληνιονίκης Στεφανία Παραγιούτσικου

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η ενίσχυση του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», με νέους αθλητές κι αθλήτριες.

Το τμήμα ανακοινώνει ακόμη μία σημαντική μεταγραφή, της Στεφανίας Παραγιούτσικου, αθλήτριας μήκους και τριπλούν από τον Α.Ο. Μαγνησίας.

Η Στεφανία Παραγιούτσικου ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 6 ετών στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Μαγνησίας και από νωρίς ξεχώρισε με τις επιδόσεις της.  Αναδείχθηκε πανελληνιονίκης στην Κ16 με δύο ασημένια μετάλλια το 2021 και δύο χάλκινα το 2020 σε μήκος και τετραπλούν, έχοντας παράλληλα πλήθος διακρίσεων σε μεγάλους αγώνες.

Ο Γενικός Διευθυντής του Συλλόγου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” και υπεύθυνος του τμήματος στίβου Γιώργος Τάκης, καλωσορίζει την Στεφανία στην μεγάλη και ιστορική οικογένεια της Νίκης Βόλου κι όπως επισημαίνει «Πρόκειται για μία έμπειρη και ταλαντούχα αθλήτρια με πανελλήνιες νίκες και διακρίσεις, που έρχεται να προστεθεί και να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο, την δυνατή αγωνιστική μας ομάδα, με την ποιότητα και την αγωνιστικότητα που την διακρίνουν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο του Α.Ο. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ κ. Ζάκο Σαχίνη για την συνεργασία που είχαμε προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η μεγάλη μεταγραφή. Εύχομαι στην Στεφανία πρωτίστως υγεία και να συνεχίσει να χαρίζει με τη φανέλα του Συλλόγου μας ακόμη περισσότερες επιτυχίες».

Η Στεφανία Παραγιούτσικου, θα προπονείται με τον Απόστολο Βλαχάβα και θα ενσωματωθεί άμεσα στο γκρουπ των αθλητών στο μήκος.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις