Ενίσχυση με Παραγιούτσικο για τον στίβο της Νίκης Βόλου

Μοιράσου το άρθρο

Επενδύοντας στο μέλλον του κλασσικού αθλητισμού και στη νέα γενιά αθλητών που «ανθίζει» μέσα στα ερασιτεχνικά σωματεία,  το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», ανακοινώνει τη μεταγραφή του Δημήτρη Παραγιούτσικου, αθλητή μήκους και τριπλούν από τον Α.Ο. Μαγνησίας.

Ο 15χρονος Δημήτρης Παραγιούτσικος ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 4 ετών στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Μαγνησίας. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο αθλητή  με εμφανίσεις σε τελικούς στα πανελλήνια πρωταθλήματα Κ16 των δυο τελευταίων ετών και με μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές όπως και η μεγαλύτερη αδελφή του Στεφανία Παραγιούτσικου που ανήκει κι αυτή πλέον στη Νίκη Βόλου.

Ο Γενικός Διευθυντής του Συλλόγου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” και υπεύθυνος του τμήματος στίβου Γιώργος Τάκης καλωσορίζει τον νέο αθλητή κι όπως ανέφερε σε δηλώσεις του «Πρόκειται για ένα παιδί μεγαλωμένο μέσα στον στίβο που θα ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο την αγωνιστική ομάδα με το ταλέντο του και το αγωνιστικό του ήθος κι έχει μεγάλες προοπτικές διάκρισης αγωνιστικά. Εύχομαι στον Δημήτρη  υγεία και μέσα από την οικογένεια της Νίκης Βόλου να «απογειωθεί» και να λάμψει στα ταρτάν του στίβου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο του Α.Ο. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ κ. Ζάκο Σαχίνη για την συνεργασία που είχαμε προκειμένου να ολοκληρωθεί και αυτή η μεγάλη μεταγραφή.

Ο Δημήτρης Παραγιούτσικος, θα προπονείται με τον Απόστολο Βλαχάβα και θα ενσωματωθεί άμεσα στο γκρουπ των αθλητών στο μήκος και τριπλούν όπως και η αδελφή του.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις