Μποτσιβάλης: Δεν μπορούμε ν’ αναλάβουμε την αδειοδότηση του ΕΑΚ (Video)

Στην εκδήλωση της παρουσίασης της νέας φανέλας του Ολυμπιακού Βόλου, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Valis», υπήρξε έντονος προβληματισμός που έχει να κάνει με το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσει φέτος ο Ολυμπιακός ως έδρα. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, τόνισε…

…πως υπάρχουν δυσκολίες στο να αγωνιστεί η ομάδα στο ΕΑΚ και αυτό έχει να κάνει όχι λόγω των οικονομικών απαιτήσεων και όρων που θέτει ο Δήμος Βόλου, αλλά από το γεγονός πως η διοικούσα επιτροπή δεν μπορεί να αναλάβει τις ενέργειες που απατούνται για την αδειοδότηση του ΕΑΚ, καθώς τον προσεχή Οκτώβριο λήγει η σχετική άδεια.
«Δυστυχώς δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε την έδρα που θα έχει η ομάδα φέτος. Το ΕΑΚ έχει προβλήματα. Δεν μπορούμε να υπογράψουμε το συμφωνητικό με τον Δήμο Βόλου, τη στιγμή που δεν είναι σε θέση η διοικούσα επιτροπή να αναλάβει τις ενέργειες που χρειάζονται για την αδειοδότηση του γηπέδου. Όσον αφορά τους όρους και το μίσθωμα, μπορούμε να τα συζητήσουμε με τον Δήμο και να βρούμε λύση.
Ελπίζω, μέσα στην εβδομάδα να έχουμε υπογράψει τη σύμβαση για το Πανθεσσαλικό. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα αναγκαστούμε να αναβάλουμε την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας που είναι προγραμματισμένης για τις 18 Ιουλίου. Χωρίς την έδρα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Θα περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και στη συνέχεια θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Μακάρι να μην χρειαστεί να παίξει η ομάδα εκτός Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις