«Καλό ποδόσφαιρο και άνοδο στη Football League»

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης της νέας φανέλας του Ολυμπιακού Βόλου σύντομες δηλώσεις έκαναν ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Παναγιώτης Τζαναβάρας και οι ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Στουρνάρας και Φαμπρίτσιο Πότσι. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας τόνισε πως όλοι όσοι βρίσκονται στον Ολυμπιακό είναι υπερήφανοι…

…που υπηρετούν αυτή την ομάδα και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό να οδηγήσουν τον σύλλογο ψηλά. Η δουλειά ήδη έχει αρχίσει, όπως ανέφερε, και εξέφρασε την πίστη πως στο τέλος της χρονιάς ο Ολυμπιακός θα πανηγυρίσει την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Ο Βαγγέλης Στουρνάρας από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε τον Παγαγιώτη Μποτσιβάλη που τον εμπιστεύτηκε για δεύτερη φορά και τον έφερε στην ομάδα, ανέφερε πως η πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό είχε τελειώσει άδοξα και εύχεται να ολοκληρώσει την καριέρα του, ως ποδοσφαιριστής, δοξασμένος στον Ολυμπιακό.
Στις σύντομες δηλώσεις του ο Φαμπρίτσιο Πότσι τόνισε πως είναι χαρούμενος που ήρθε σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως είναι ο Ολυμπιακός και υποσχέθηκε πως με σκληρή δουλειά, η ομάδα θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και θα επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις